Milan Cimirot

Milan Cimirot | foto: Petr Topič, MAFRA

Výrobu Novy bude od září řídit Milan Cimirot, někdejší finanční šéf ČT

  • 0
Od září 2021 nastupuje na pozici ředitele výroby TV Nova Milan Cimirot. Jeho nástup je podle Novy dalším krokem k naplnění strategie významného navýšení objemu lokálního obsahu pro televizi i pro Voyo. Od listopadu zaujme pozici ředitele vývoje obsahu Novy Michal Reitler.

Milan Cimirot prostředí TV Nova zná velmi dobře z předchozího působení, od roku 1994 do roku 2010 zde pracoval na různých pozicích, naposledy jako výkonný ředitel, uvedla Nova v tiskové zprávě.

Cimirot doplní tandem Monika Hasmanová, ředitelka výroby TV Nova pro hranou tvorbu, a Sebastian Wimmer, ředitel výroby TV Nova a TV Markíza pro reality&entertainment.

Mimo jiné bude velmi úzce spolupracovat s Michalem Reitlerem, který nastupuje v listopadu do TV Nova na pozici ředitele vývoje obsahu.

„Televize Nova vždy udávala trendy televizního trhu, na tom se za celé roky nic nezměnilo. Nova je pořád o krok napřed a nastoupila cestu rychlé digitální transformace. Jsem rád, že budu její součástí a těším se na spolupráci při tvorbě kvalitního a jedinečného obsahu, který divákům nabízí na všech svých distribučních platformách,“ uvedl Milan Cimirot.

Milan Cimirot pracoval v letech 2011 až 2020 i pro Českou televizi jako finanční ředitel.


Video