| foto: Mediahub

"Nás nezkrotíte" oznamuje Ostravar ve své první reklamě (video)

Úplně jiné než všechny pivní reklamy, které jste kdy viděli, takové má být podle tvůrců nové video pivovaru Ostravar. Jeho autorkou je Karin Babinská a dnes bylo zveřejněno na sociálních sítích. Ostravar dosud videoklipy ke své propagaci nepoužíval.

“Ostravar odjakživa vařil pivo pro Ostravsko a náš pivovar se především zaměřoval na distribuci piva kolem pivovarského komína, jak my pivovarníci rádi říkáme. Naši značku zná v regionu opravdu každý, takže jsme ke komunikaci se spotřebiteli audiovizuální média nepoužívali. Nebyl důvod,” vysvětluje manažerka značky Ostravar Zuzana Cieciotková.

V posledních letech prý ale začali ostravští pivovarníci pozorovat, že nastupující generace sice značku Ostravar pořád velmi dobře zná, ale postupně se v hlavách lidí vytrácí hodnoty, které prý značka v regionu reprezentuje. “Toto zjištění nás přesvědčilo, že bychom měli především našim mladým spotřebitelům odvyprávět příběh Ostravaru znovu a jejich jazykem. Proto jsme sáhli k natočení našeho prvního videa,” říká Zuzana Cieciotková.


Témata: NAS

Video