| foto: FTV Prima / Prima KRIMI, Mediahub

Napětí bude mít svůj kanál: Prima KRIMI startuje 2. dubna

Program zaměřený na kriminální a detektivní tvorbu zahajuje vysílání na Velikonoční pondělí ve 13.50. První večer bude ve znamení televizní premiéry mezinárodně oceňovaného filmu Dívka ve vlaku s Emily Bluntovou v hlavní roli.

Dále se diváci mohou těšit na klasické kriminálky, jako jsou Odpadlík, Closer: Nové případy, Julie Lescautová či Policie - New York. Večery budou plné napětí díky americkým krimiseriálům, jako jsou např. Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně, Sběratelé kostí, Vraždy v Midsomeru či Myšlenky zločince.

O víkendu se milovníci krimi žánru dočkají další významné premiéry, informuje v tiskové zprávě Gabriela Semová  z FTV Prima. „Již dva a půl měsíce po americké premiéře uvedeme na Prima KRIMI krimiseriál American Crime Story: Versace. Devítidílný seriál přibližuje řádění sériového vraha, který zabil módní ikonu Gianniho Versaceho. Vysíláme jej od 7. dubna vždy v sobotu a v neděli ve 22.05,“ říká Roman Mrázek, programový ředitel FTV Prima.

Na Velikonoční pondělí se dočká změn i tematický kanál Prima LOVE, který převlékne svůj fialový „kabát“ zpět za růžový a zaměří se více na ženské publikum. Dominovat budou pořady s nekomplikovanými tématy, které navozují pocit pohody a relaxace. Nové programové schéma kanálu je postaveno tak, aby si jej diváci snadno pamatovali. V odpoledním bloku se mohou diváci těšit na australský seriál McLeodovy dcery, tureckou telenovelu Tisíc a jedna noc, navečer pak na premiérové díly Rosamundy Pilcherové a Ranč Heartland.

Jak Prima KRIMI naladíte?

DVB-T signál Prima KRIMI bude šířen terestricky prostřednictvím digitálního multiplexu č. 3 Czech Digital Group, ve kterém vysílá také Prima LOVE, Prima ZOOM a Prima MAX. Nový program si naladí i zákazníci satelitních, kabelových a IPTV systémů, jako například předplatitelé Skylink, UPC, O2TV, Digi CZ, T-Mobile TV. Prima KRIMI bude dostupný i u většiny ostatních operátorů.

U digitálního vysílání stačí znovu provést automatické ladění programů, je možné provést také ruční ladění.


Video