Nikola Čechová alias Shopaholic Nicol

Nikola Čechová alias Shopaholic Nicol | foto: ÓČKO / Moderátorka Nicol, KB Band Academy na ÓČKU , Mediahub

KB Band Academy na ÓČKU rozdělí čtvrt milionu korun

Dvě začínající kapely dostanou od Komerční banky díky KB Band Academy na ÓČKU na podporu své tvorby čtvrt milionu korun. Mentorem kapel zůstává talentscout a muzikant Michal Novák, alias Majkláč. Na postu moderátorky se nově objeví Nikola Čechová, alias Shopaholic Nicol. Kapely dostanou mimo jiné rady od vybraných osobností hudební scény a zahrají si na festivalu Rock for People.

ÓČKO dává spolu s Komerční bankou už třetím rokem příležitost začínajícím kapelám dostat se z garážové zkušebny na stage velkých festivalů, píše v tiskové zprávě Milana Bazanac Kadlčíková. Děkuju, že akademii děláte, protože to strašně pomáhá českým kapelám,“ prohlásil o projektu Michal Hrůza, který v loňském ročníku chválil vzniklé singly.

Vše letos odstartují dvě kola castingů na konci května, na které je možné se přihlásit do 20. 5., stačí poslat odkaz nebo krátké video s ukázkou tvorby na kbba@ocko.tv. Mezi dvě vybrané kapely se rozdělí 250 000 Kč mimo jiné na tvorbu nového singlu v profi hudebním studiu, natočení videoklipu a přípravu koncertní show. O mentoring kapel se opět postará ostřílený talentscout a muzikant Michal Novák, alias Majkláč.

ÓČKO / Moderátor

ÓČKO / Moderátor

?Pořadem, který se objeví ve vysílání ÓČKA od srpna, diváky provede nová moderátorka Nikola Čechová, alias Shopaholic Nicol, která využije své mediální zkušenosti z moderování Mixxxer show na ÓČKU a ze sociálních sítí, bez kterých se dnes žádná populární kapela neobejde. Zkušenosti předají ceněné osobnosti domácí scény, které budou postupně odhaleny. V minulých letech to byli například David Koller, Klára Vytisková nebo Ben Cristovao.

ÓČKO, KB Band Academy na ÓČKU

ÓČKO, KB Band Academy na ÓČKU

Letošní ročník přinese zajímavou novinku - jedním z úkolů pro kapely bude v červenci vystoupení na festivalu Rock for People, kde dostanou příležitost prokázat, že umí zaujmout festivalové publikum. Jedna z kapel se na závěr představí také na hlavní ÓČKO stage na listopadovém YouFestu.

Hudební stanice ÓČKO, ÓČKO STAR a ÓČKO EXPRES jsou součástí multimediální skupiny MAFRA.


Video