Diskuze

iDNES Premium už používá 150 tisíc lidí. Cena nebude mít konkurenci

Unikátní služba iDNES Premium funguje měsíc. Už bezmála sto padesát tisíc čtenářů oslovil mix exkluzivního čtení a zábavy jako jsou filmy, knihy a hlavně předprodej vstupenek na koncerty a další kulturní akce. Do konce listopadu lze iDNES Premium využít zdarma a bez jakýchkoli závazků. Potom bude k dispozici za jedinečnou cenu 39 korun měsíčně.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LK

Jestli do Prémia nebudete rvát i technet, tak je mi to srdečně jedno......

2 0
možnosti
KD

Tak hlavně, že se umíte dobře pochválit

3 0
možnosti
MP

Zatím mě články, až na dvě, tři výjimky, zařazené do sekce Premium, svou kvalitou nepřesvědčily, že bych si měl předplatit. Kdyby byla možnost třeba za pětikačku si odemknout konkrétní článek, čas od času bych toho využil, ale takto paušálně nezájem.

1 0
možnosti
EN

E42w86a 62N71o20v89o12t47n92á

20. 10. 2019 8:21

A bude tam také prémiová čestina ne ta hrůza co je v obyčejné ver. pro plebs???;-D

3 0
možnosti

A já to asi chápu, proč zrovna „Premium“. Sice jen svým zaprášeným hornickým mozkem jsem došel k té úvaze, ale určitý finanční efekt pro zřizovatele to i tak bude mít. Na druhou stranu je třeba oddělit zrno od plev, a prémiové články se nebudou množit diskuzními příspěvky té většiny národa, která se musí živit rukama a ničemu nerozumí. Ti na to peníze mít nebudou. Stejně tam píšou jen hoaxy. Navrhuji, aby i některé autorské blogy byly takto označeny, aby někteří jejich autoři neměli problém s diskutéry z opačné strany barikády. A teď mě možetě přetahnut fajslem přes blembak.

3 0
možnosti

Mě se tam iDNES Premium vnutilo samo od sebe to je potom strašně divné že ho má tolik lidí. Snad si proboha redakce nemyslí že až to skončí že bych za to utratila jedinou korunu

7 0
možnosti
MJ

Premium, to bude od slova premiér. Až skončí, bude se to muset přejmenovat.

3 0
možnosti
VV

Váš příspěvek nebyl uložen.

Redakce iDNES.cz si nepřeje, aby se váš příspěvek objevil v diskusi, protože je v rozporu s pravidly pro diskutování na tomto serveru. Děkujeme za pochopení. Identifikační číslo nepovoleného příspěvku je: 98147045. Přečtěte si Pravidla pro diskutování a tento článek.

1 0
možnosti
VV

Právě o tom jsem psal. Proto ta odezva.

1 0
možnosti
JF

J54a94n 45F43i55l46i29p

19. 10. 2019 19:44

Ato se vyplatí R^8-o

0 0
možnosti
VV

ó nikoli. Úroveň iHNedu je neporovnatelně vyšší. iDnes zůstává skandalizujícím bulvárem v oblasti úrovně Blesku. Chtělo by to profesionalitu redaktorů či novinářů a ta prostě není. Snad jen AntiAmi a AntiTrump ale na to vám český čtenář už nekočí. Má svůj názor a ten se totálně liší od vašeho. Na iDnes se NIC nezměnilo.

1 1
možnosti