Diskuze

V sobotu vypněte počítače, bude Den offline

V sobotu 29. září se bude v Česku konat akce #denoffline. Od internetu se odstřihnou umělci, politici i youtubeři. Smyslem akce je upozornit na stále vzrůstající závislost na sociálních sítích a internetu, uvádí web Marketing a Media.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Chodím se psem tak mezi 11 a 12 tou hodinou v noci a pokud potkávám lidi, tak většinou mívají ozářené ksichty jak čumí do těch mobilů a vůbec nevnímají okolí. A to ještě mnohdy musím uhnout abych se s nimi nesrazil. To už je diagnóza.

0 0
možnosti

Co tak udělat "Den používání vlastní hlavy k přemýšlení"?

2 0
možnosti

Ještě u těch umělců a politiků bych to jakož takž bral. Sice pro svou činnost hodně užívají právě internet, ale nespočívá v tom podstata jejich aktivit. Umělec nejprve musí dílo vytvořit a teprvepotom ho dát na internet. Politiknejprve něco řekne a teprve potom se to dostane na internet.

Samozřejmě i u nich v tom vidím je prázdné teatrální gesto, aby se zviditelnili, ale konec konců platí to, co jsem nepsal: Na internetu není jejich práce v pravém slova smyslu založena.

Ale youtubeři? Ti mají internet přímo jako předmět své činnosti.Když ti proti topmu vystupují, tak je to stejné, jako kdyby mašinfírové bojovali za to, aby lidé nejezdili vlakem.

0 0
možnosti

Proč to ti "umělci" rovnou nenazvou Dnem zviditelnění v médiích?

3 0
možnosti

Na netu si pořádně domluvíme offline akci a potom si o tom náležitě "zachatujeme", zablogujeme, a vyvěsíme všechny ty fotky, co se podaří v den D nasbírat.

2 0
možnosti

To vám tedy nezávidím. Pokud mě neodstřihnou, budu on-line. Budu na vás myslet.;-D

2 0
možnosti

Tak to já si v sobotu raději udělám den bez umělců, politiků a youtuberů - tedy vypustím veškeré zpravodajství ve všech sdělovacích prostředcích, na TV stejně nekoukám, protože na výplody našich "umělců" se dívat nedá no a o youtuberech jen vím, že existují (tak hluboko, že bych sledoval jejich výtvory jsem ještě neklesl). Ale jinak si budu vesele surfovat podle chuti a potřeby.

2 0
možnosti

Vzhledem k tomu, že mi je přes 60, tak vám na komunikační strategie Flowee, která si klade za cíl vzdělávat zvláště mladé lidi a poskytovat jim inspiraci pro život v digitální džungli zvysoka.....

A milí umělci a youtuběři (co to vlastně je?) ať si dělají a navrhují co chtějí.

2 0
možnosti

Ja teda v sobotu offline budu. Je prodlouzenej vejkend, melo by bejt hezky, tu nedeli rano budu holt muset nejak prezit :)

0 0
možnosti

Internet a počítač mám na to abych ho používal tehdy kdy ho potřebuju a umělci ať se odstřihnou od čeho chtějí. Já jim na to ale dlabu.

Za chvíli vymyslí den hladu, protože se někdo nají víc než musí. Je to šaškec.

6 0
možnosti