Diskuze

Roušky povinně jen v ohniscích nákazy, říká Zeman. Vadí mu snížení daní

Prezident Miloš Zeman je proti plošné povinnosti nosit roušky. „Nepodléhejte panice, myslím, bylo by dobré, aby roušky byly povinné jen v ohniscích, kterých je 160, zatímco všude jinde by měly být roušky dobrovolné,“ řekl Zeman v pořadu Partie televize Prima. Klíčový není podle prezidenta počet nakažených, ale zemřelých.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RS

Sledujete někdo příspěvky na Novinkách? Dost zajímavé... buď trollové, nebo opravdu ... "nižší inteligence národa" Pokud ANO... to se máme na co těšit:(

0 0
možnosti
RS

Nějak nevím, od ledna se neustále pohybuji mezi mnohým společenstvím lidí . Pracovně, osobně. Má rodina také. Nikomu nic není... A pokud bych měla... chřipku... :) Rozhodně nepůjdu na žádné testy. Ať reagují ti, kdo věří této mediální bublině, za kterou je něco úplně jiného.

1 1
možnosti
TN

Na co teda rušit superhrubou a pak zvyšovat daň z příjmu? Má to logiku?

0 0
možnosti
JP

Sláva, sláva, sláva, děd nám rady dává.

2 1
možnosti
LK

Asi takto. Vy ostatní makejte, až se z Vás bude kouřit. My vyvolení si budeme z Vašeho potu a krve užívat.

1 0
možnosti

Premiér i prezident říkali, že je pro ně nejdůležitější počet zemřelých, ne nakažených. Jen bych je upozornil na to, co od března zapomněli. Smrt je až "ocas" pandemie. Následuje cca 3-6 týdnů po nakažení. Pokud budeme reagovat až na nárůst mrtvých, bude 3-6 týdnů zpoždění.

0 0
možnosti
SK

Prezident i premier jsou jen politici nikoli odborní lékaři !! Takže otázku roušek a boje s koronavirem by měli nechat na odborných profesionálech. PRAVDOU je , že těch odborných znalých lékařů je v ČR jako šafránu. A media dávají přednost plošně všem profesním lékařským odbornostem - takže u běžné populace spíše vyvolávají chaos a odpor. Nevím jaké profesní odborné lékaře využívá ministr Vojtěch, ale je to ted také spíš politik než vzdělanec !!

3 0
možnosti
PB

ten počet aktuálně nemocných opět nesedí (nakažení vs. uzdravení v čase)...resp. pomalu se uzdravují...takže očekávám v nejbližších dnech korekci...dle mých propočtů to nesedí o cca 1300-1600... :-/

4 0
možnosti
MV

Nechápu, proč je u článku o prezidentovi fotka nějakého polosenilního děduly ve fialové šusťákovce od Vietnamců

5 0
možnosti
IH

Snížit daně v této mimořádné situaci se mi tento nápad jeví jako unáhleným. Souhlasím s prezidentem, ale jestli paní Schillerová a Babiš ví odkud do státní kasy přitečou tak ano.

0 0
možnosti
JH

Nebudou se zvyšovat platy státní sféra, vyšší výběr DPH, nižší nezaměstnanost. Ve výsledku to může být rozdíl pár miliard. Určitě nepůjde o desítky. Pořád lepší nechat peníze lidem než státním úředníkům

1 0
možnosti
MK

"Moudrý" stařec zase exhibuje, souhlasit lze snad s tím že antikoro opatření se mají posuzovat podle závažnosti. Nevadí mi snížení daní ale vláda by k němu měla přistoupit až tehdy když je vyřešeno čím ten výpadek nahradí. To že souhlasí s rouškovným chápu, sám je penzista ale pro něj jsou to beztak drobné.

0 0
možnosti