Diskuze

Kdo nevolí, volí komunisty. Poslední vzepětí plakátu a první svobodné volby

Zapomeňte na sociální sítě, internet, desítky televizních kanálů a na obří billboardy s tvářemi politiků podél dálnic. Je jaro 1990, Československá televize má dva kanály, mnoho lidí vlastní jen černobílou televizí. Na začátku června budou volby a začíná první svobodná předvolební kampaň po čtyřiceti letech.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

Myslím, že plakáty měly navrch ještě v dalších volbách. V té době se privatizovaly plakátovací plochy a byl to dobrý byznys. Internet byl v té době ještě hodně v plenkách...

0 0
možnosti
VO

Asi nejvíce tehdy zabodovalo heslo "Strany jsou pro straníky, OF je pro všechny!" :-), přičemž za necelý rok poté se OF rozpadlo.

"Kdo nevolí, volí zlo" byla tehdy celkem zbytečná demagogie, lidé byli v té době na volby docela nažhavení.

0 0
možnosti
LF

Kdo nevolí (jako já), je hloupostí, že volí komunisty.

Nevolí ani komunisty, ani liberály, ani konzervativce, ani levici, ani středolevici, ani středopravici, ani pravici, prostě a jasně, nevolič.

1 2
možnosti
MK

Mýlíte se. Nevolič svou neúčastí u voleb nahrává stranám a hnutím se stabilní voličskou základnou. Jejich věrní voliči musí odvolit, i kdyby se k té urně měli nechat donést. Takovou základnu měli dlouho komunisté (kteří pomalu vymírají) a dlouho ji měla také ODS.

2 1
možnosti
KJ

Ta strana se tehdy nejmenovala Moravané, ale HSD-SMS.

3 0
možnosti
TT

"Kdo nevolí, volí komunisty." - Já si to umím přeložit. To neznamená nic jiného než: "Kdo není s námi, je proti nám". :-P:-P:-P

7 7
možnosti
PK

P47a91v82e81l 83K84r56a87l

19. 4. 2020 8:53

Radikalove byli v kazde dobe a na obou stranach. Tomu se rika rovnovaha :D

1 1
možnosti