ALIGATOR ve vaně | foto: ALIGATOR

VIDEA TÝDNE: Antigreta, zakázaný spot a podomácku vyrobený batmobil

  • 3
Čtenáře iDNES.tv tento týden nezajímaly jen informace ohledně koronaviru. Pozornost získala i zakázaná reklama, trik na domácího mazlíčka nebo podomácku vyrobený batmobil, který zabavili policisté v Rusku.

Na internetu si podle fotky našli štěně, které se jim líbilo, a zajeli si pro něj na druhý konec republiky. Aniž by tušili, na co si dát při výběru štěněte pozor, jak ho socializovat a vychovávat. Aby toho nebylo málo, nešlo o žádného drobka, ale křížence rotvajlera a brazilské fily. Jak takového „dárečka“ zkrotit, uvidíte v následujícím videu.

Cílem reklamy je zaujmout. Někdy postačí chytlavá hudba, jindy cílovou skupinu zasáhne silný příběh. Trefou do černého je špetka humoru. Ta nechybí ani spotům českého mobilního výrobce Aligator, které využívají situací psaných životem. Jenže s jedním z nich měl Facebook problém a zakázal ho.

Na internetu se objevily záběry ze srážky vlaku s kamionem, která se stala v pátek 21. února nedaleko Staré Huti u Dobříše. Z palubní kamery projíždějícího auta je vidět i slyšet, že strojvedoucí osobního vlaku houkal před přejezdem, řidič kamionu přesto vjel na koleje. Nehoda si vyžádala čtyři zraněné. 

Devatenáctiletá Němka Naomi Seibtová šlape Gretě Thunberg na paty. Mladá youtuberka tvrdí, že nebude konec světa. Nechce lidi strašit, chce je jen přimět o klimatických problémech přemýšlet.

Dopravní strážníci v Moskvě zabavili batmobil, který si ve vlastní dílně vyrobil dvaatřicetiletý Moskvan. Oznámila to agentura Interfax s odvoláním na komuniké ministerstva vnitra. Jméno šikovného kutila ale neprozradila.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video

Termíny

Finance

Vláda

Témata

Válka na Ukrajině

Olympijské hry

Nepřehlédněte