Diskuze

S Čínou o vakcíně nejednáme, řekl Babiš. Podle Hradu o ni požádal

Premiér Andrej Babiš po jednání vlády odmítl, že by se Česko snažilo získat vakcínu na očkování proti covid-19 z Číny. „V této chvíli s Čínou nejednáme,“ řekl Babiš. Hrad přitom ve středu oznámil, že předseda vlády požádal prezidenta republiky Miloše Zemana, aby se obrátil na prezidenta Číny s žádostí o dodání čínské vakcíny Sinopharm.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HP

Než EU povolí tu čínskou vakcínu, bude už dávno schválený Sputnik.:-)

0 0
možnosti
JJ

Já hlavně doufám, že to nebude tak, že se zaregistruju a těsně před píchancem se dozvím, že to je od Číňanů a nepovolené od EMA.

Anebo - ještě hůř, ale to si snad doktorka nedovolí - že to bude od Číňanů, nepovolené od EMA, ale já se to nedozvím.

No, to jsem zvědav, jestli budou podobné nevysvětlené a nevysvětlitelné personální změny v SÚKL, jako jsou teď na pozici hlavního hygienika ČR a zda tam taky bude dosazena nějaká loutka s máslem na hlavě, která musí poslouchat, aby se o tom másle nemluvilo. Respektive se bude mluvit o nějaké podružné "aféře" s efektem mučedníka, aby se odvedla pozornost od podstatnějšího selhání, které přijde na přetřes a v případě neposlušnosti.

0 0
možnosti
VR

S Čínou o vakcíně nejednáme, řekl Babiš. Podle Hradu o ni požádal. <- To opravdu řekl Babiš, nebo napsal Prchal? Také je možné, že Prchal neví o čem zeman s Babišem mluvili.;-)

1 0
možnosti
VR

Byl vypuštěn informační balónek o možnosti koupit Sputnik V. Lid to dle reakcí v diskuzích nepřijal tak moc nadšeně, jak si Hrad myslel. To Babiše zaskočilo, a tak teď tvrdí, že se o ničem nejedná a bere zpátečku. ;-D

Je to klasický případ jeho vládnutí. Náš "vůdce" nerozhoduje co je potřeba udělat. On rozhoduje podle toho, co se bude lidu líbit, aby byl oblíbený. Lidi proberte se už !

6 0
možnosti
PC

Dva lháři se hádají, kdo lže. Jak dlouho si tu pakáž ještě necháme líbit?

4 0
možnosti
JS

že by někdo lhal, Vybírat můžeme za a) Babiš a za b) Zeman.

2 0
možnosti
TM

Správně je za c), oba.

9 0
možnosti
ČU

Vžyť je to úplně jedno, lžou všichni....

1 0
možnosti