Tomáš Julínek

Tomáš Julínek | foto: Michal Šula, MF DNES

V rozhovoru Přímo k věci odpoví ministr Tomáš Julínek. Ptejte se

  • 4
Hostem středečního rozhovoru Přímo k věci bude tentokrát ministr zdravotnictví Tomáš Julínek. Patří k těm ministrům, jejichž křeslo je nejvíc rozhoupané. Jeho kolegové straníci žádají jeho hlavu, protože se domnívají, že jim Julínkovy poplatky prohrály volby.

Otázky Tomáši Julínkovi posílejte zde

Byly poplatky k něčemu? Neměl by Julínek dostat ještě šanci předvést i zbytek své reformy? Je to ministr, který nekomunikuje a neumí svou reformu vysvětlit? Nebo spíš obětní beránek, na něhož bude pohodlné svést prohrané volby? Co je největší problém českého zdravotnictví? Umí ho Julínek řešit?

Své otázky Tomáši Julínkovi můžete položit i vy.

. Nová rubrika rozhovorů

Čtenáři iDNES.cz mají jedinečnou možnost zapojit se do pravidelných rozhovorů na aktuální témata. Ze zaslaných otázek vybereme několik, které během rozhovoru osobnosti položíme, a odpovědi poté zveřejníme ve středeční MF DNES a na iDNES.cz.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video