Diskuze

Soukup vyhrál nad radou, TV Barrandov nebude platit pokutu za neobjektivitu

Televize Barrandov uspěla se správní žalobou proti pokutě 400 000 korun, kterou dostala za neobjektivitu v pořadu Kauzy Jaromíra Soukupa. Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV), která postih uložila, bude muset případ podrobněji prozkoumat. Stanovil to dnešní rozsudek, který je pravomocný. Rada zváží podání kasační stížnosti k Nejvyššímu správnímu soudu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

To je zase jen šikana "třídního nepřítele", rada ČT evidentně jede v žoldu kavárny, kolipak pokut za skutečnou soustavnou nevyváženost a neobjektivitu dostala naše ČT ?8-o

To Národní divadlo na to jsem náhodou i koukal, to jsou pro kavárnu velmi nepříjemné věci, to už je vyloženě kavárenská msta. Rv

3 3
možnosti
LV

L37e61o 90V37á48l89e65k

14. 2. 2020 15:53

Jsem rád, že pan Soukup vyhrál. Je jediný, který se nebojí upozorňovat na nepravosti,šmeliny, tunely a zlodějny.. Jeho metody jsou někdy kontraverzní, ale o to více přesvědčivé. Nebýt jeho, nemáme ani ponětí jaká je ČT Augiášův chlív.

6 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 2
možnosti
PT

Nebyl jediný, na ČT nekoukám ale náhodou jsem si přečetl rozhovor Křečka s nějakou soudružkou na Seznamu, to byl neskutečný hnus, to jsem žasl jakou má Křeček trpělivost a klid, že to neukončil a neodešel. V ČT to nejspíš byla tohohle obdoba. Rv

0 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti

Všimli jste si jak moderátoři ČT ovlivňujou hosty ve svých pořadech? Pokud tam mají někoho z Demobloku, tak ho nechají povídat, nepřerušujou ho. Pokud tam mají někoho z vlády nebo nějakého nestranického odborníka tak jim neustále skáčou do řeči, pokud dotyčný nehovoří tak jak chtějí oni a tlačí je k odpovědi jakou si představuje ČT.

7 2
možnosti
LV

L65e60o 88V81á91l55e22k

14. 2. 2020 15:56

Tuto drzost odkoukali od Moravce. Všichni si to ale nenechají líbit. Moc se mi líbilo, jak ho setřel pan Filip.

2 1
možnosti
Foto

Ale ved Soukup sa tvrdí, ue nie je objektívny. Tak preco sa súdi?

0 0
možnosti
JH

Ani ČT není objektivní a při fungování z povinných poplatků by mohla, takže není co řešit.

6 3
možnosti
MR

A co je objektivni? Ze bude chvalit Zemana a Babise a jine lumpy?

2 7
možnosti

Je alarmující, že RRTV nedokáže pořádně posoudit situaci, což sama přiznává. A ještě více alarmující je, že když jim soud udělí posuzovat věci lépe, místo opatření ke zlepšení podávají kasační stížnost.

A to bez ohledu na kvalitu pořadů té televize, které jsou většinou jemně řečeno velmi svérázné.

4 0
možnosti
LJ

Když zvážím, s čím přišli reportéři české televize v kauze Čápák, bývalého premiéra Babiše, začerněných smluv z Krkavčích hor, měla by ta Rada tv dostat flastr ve výši 5 průměrných platů teď, a pak ještě jednou.

11 2
možnosti
MS

Copak na to Newsroom ČT24, záruka té jediné správné novinařiny? Že se asi ptám...;-O;-O;-O

10 1
možnosti