Diskuze

Kalousek prodělal náročnou operaci břicha, v nemocnici bude týden

Předseda poslanců TOP 09 Miroslav Kalousek podstoupil ve středu v pražské Ústřední vojenské nemocnici náročnou operaci břicha. Dopadla úspěšně. Portálu iDNES.cz to sdělil Kalouskův poradce Ondřej Jakob. Podle informací iDNES.cz by měl být v nemocnici zhruba týden.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

Já se domnívám,že jakákoliv diskuze nad kohokoliv zdravím je více méně nechutná.

3 0
možnosti
MV

Jak to jen vydrží tu dietu bez chlastu;-D

2 4
možnosti

To už bude jen na něm, jak si bude vážit zdraví. Ti co lékaře neposlechli už tady nejsou.

0 0
možnosti
ZV

Střevu byl operována střeva?!;-)

2 4
možnosti
VR

Za zdravotní problémy může Babiš. Kalousek jej dodnes nestrâvil, tak museli pomoci lékaři.

8 2
možnosti
JN

Tak jsem včera na začátku diskuze, když jsem psala nějaký druhý nebo třetí příspěvek, netušila, že se diskuze rozvine do více než 600 příspěvků. Samozřejmě mě ani nenapadne to vše číst. Ale namátkou co jsem četla ty nenávistné komenty sem - alespoň podle mě - nepatří. Kalousek je po náročné operaci. Tečka. Přeji mu brzkou úzdravu. Tečka. A až se uzdraví, tak se jeho kritici, včetně mě, můžeme pustit do jeho politických kroků a přešlapů. A ti, co jej uznávají, jej, předpokládám, budou nadále adorovat.

1 4
možnosti
DH

Preji brzke uzdraveni, a pro ty co si mysli, ze u Zemana si nemyslim stejne, jeho i v nemoci trapi jeho loutkovodici. Ja bych mu prala odpocinek

0 3
možnosti
OU
ML

Tak nám operace pana Kalouska ukázala, źe diskutéři, kterým strašně vadí, že někdo hodnotí či dokonce přeje cosi zlého panu Zemanovi, jsou na naprosto stejné úrovni. Přinejmenším by se nad sebou měli zamyslet, a je úplně jedno jestli to dávají najevo příspěvkem nebo jen tím, že dokáží dát mínus příspěvku, ve kterém je vyjádřeno přání pevného zdraví. Pane Zemane i pane Kalousku přeji vám oběma pevné zdraví.

6 0
možnosti
LF

Poněvadž pohřby nemám v oblibě, raději dvě svatby, než jeden pohřeb, tak se Kalousku brzy uzdravte a vejděte do stavu manželského, ať si fusakle a trencle nemusíte prát sám.

2 0
možnosti
MR

Není můj oblíbenec, přesto mu přeji brzké uzdravení.

4 2
možnosti