Táhněte z města, holoto!

Raději nechoďte v září k dokotorovi, vzkazuje ministerstvo zdravotnictví. Už před tím vrchní školdozorce poslal děti na zvláštní prázdniny. Do zakázané zóny kolem Paláce kultury ( jemuž se dnes neprávem říká Kongresové centrum) vstup jen na zvláštní propustku. Co budeme muset ještě vytrpět, kvůli všebankéřskému sletu?

Nabízejí se další dobré rady. Nejezděte autem, finanční oligarcha má vždy přednost! Pořiďte zásoby chleba a mléka, většina obchodů bude zavřená. Připravte se na časté namátkové kontroly ze strany policie. Pro jistotu si oholte hlavy, aby si vás někdo nespletl s anarchisty! A vůbec, nejlepší by bylo, milí Pražené, kdybyste na čtrnáct dní vypadli z města, abychom měli my úředníci lehčí práci.

Pozor! Tato glosa není namířena proti MMF a Světové bance.

Ministři a jejich podržtaškové, kteří svalují své problémy se sjezdem na nás, normální lidi, nemají ve svých ušácích do dělat!


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video