Diskuze

Straně služ, státe

Vláda objíždí regiony a rozdává. Tváří se jako vynálezce darů a počítá s tím, že bude pochválena a že toto dobrodiní se jí přičte ve volbách. Ve skutečnosti si vláda jen mazaně nastřádala do volební kampaně svůj normální výkon služby, to jest rozdělovat zpátky daně, které vzala lidem. Dala vláda Praze patnáct miliard? Jistěže ne, poplatníci dali Praze patnáct miliard. Vláda jen z daní, které vybrala, dělá své vlastní dary.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

malý

25. 5. 2002 12:04
15mld Praze
Opět se dostalo jen na pražáky, aby nedejbože museli stát na MHD déle než 10min. Trošku se zapomíná, že do naší vísky jezdí autobus 3x denně, v 5so a ne 2x. Ovšem voličů-oveček je v Praze neskonale více....Je to stejné, at´vládne levice nebo pravice, na Prahu vždycky zbyde, oni totiž v kolonách vládní limuzíny nestojí, ale pražáci- voliči se moc rozčilují................ 
0 0
možnosti

posledni emigrant

20. 5. 2002 0:40
Karle Steigerwalde
To heslo se vam nejak popletlo: Stoji u Vas: Strane sluz, state (?)ma stat: ,Karle, "Svaly tuz, vlasti sluz" To uz bychom oravdu menit rceni, jak by se kazdemu Avarovi hodilo: bez place nejsou kolace; kdo driv pise, ten ma driv napsano; sedavej panenko v koute, state... ci posad Steigerwalda na kun, ani cert ho nedozene. Vidite Karle, nikam to nevede. Kde zustal Vas bystry mozkovy a umelecky pruvan  z minulych dvou prispevku? Ze by nekdo Vam zabouch dvere a stojite zas na patologii pro zurnalisticke mozky bez zapnuteho vetraku?
Co jste nam vynasel? Ze zvitezil v Cechach kapitalismus? A ze stat je jenom iluze nejakeho poradku? ze strany jsou povetsine etablovanou zasterkou skutecnych mafianu a mocipanu? ze jejich drzost je odvisla jen od toho, jak se jim povedlo oblbnout lidi? To jste vynasel? Karle: to radeji-Vlasti sluz, svaly tuz! Bezte do armady na Moravu.Udelejte puc jako nejaky pan Gajda a srovnejte nam to tankama v hlave. to bude alespon zas nejaka zmena. Nepisu, ze to bude neco noveho, pisu, ze to bude alespon nejaka zmena.S pozdravem_Nechci proti vetru, lebo sam seba...state!P.E.
0 0
možnosti

Marie Metlická

20. 5. 2002 9:28
Re: Karle Steigerwalde
Emigrante, emigrante - po přečtení několika tvých reakcí na několik různých článků jsem zjistila, že jsi omylem emigroval moc blízko - měl si se spíš asi vystřelit na Mars.
0 0
možnosti