Stanislav Gross nemluví pravdu

  • 7
Premiér Stanislav Gross nemluví pravdu o půjčce strýce Vika. Strýc mu žádné peníze nepůjčil a jako věřitel byl "účelově vyfabrikován" Grossem ve chvíli, kdy Gross nebyl schopen doložit původ částky 1,2 milionu Kč na pořízení bytu. K tomuto závěru mě vede následující úvaha:

Příběh věřitele Vika se průběžně vyvíjí podle toho, kam až se ve svých dotazech novináři dostanou. Pokud by Gross nelhal, taková situace by nikdy nemohla nastat. Tak dnes máme panoptikální seskupení veřitelů a v poslední per-verzi (při interpelacích v PS) figuruje navíc Grossův otec.

Myslím, že dnes je již k dispozici značné množství vzájemně si odporujících výroků, které Grossovu lež potvrzují.

Dále, Gross o sobě, při interpelacích, mluvil ve 3. osobě. Nejsem psycholog, ale domnívám se, že podvědomě (nezávisle na Grossově vůli)se jeho já distancovalo od pronášených výroků, které byly v rozporu s realitou. Myslím, že tento fakt stojí za zhodnocení profesionálním psychologem.

Premieru Grossovi nezbývá než hrát vabank, protože pokud se to provalí, tak v politice skončil, nadobro.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video