Diskuze

Špidla je na dně

Špidla svou chabou vládu sestavoval rázně. Mluvil úsečně, s řízností muže, který vše ví. Často spíše mlčel, neodpovídal. V nepozorných posluchačích vyvolával dojem silného člověka, který má svůj osud promyšlený. Říkalo se: Přichází nový styl. Blouznivci tvrdili: Přišel pan Slušnost.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

doktor

11. 3. 2003 14:00
Dávat slovo Karlu Steigerwaldovi
je od redakce IDNES nerozumné: jak by člověk, který oceňuje jen pýchu, aroganci, totalitní tržní myšlení a schopnost nahrabat majetek a výhody za všech režimů, byl schopen ocenit někoho, kdo je vzdělaný, inteligentní a skromný, a navíc bytostný demokrat? Jeho idol se právě stal naším presidentem. Vídat ve vysoké funkci jeho lidský protipól se mu jistě moc nehodí.
0 0
možnosti

Jirka V.

11. 3. 2003 14:02
Re: Dávat slovo Karlu Steigerwaldovi
Pan Steigerwald je dle mého názoru jeden z mála přispěvatelů MFDnes pro jehož názory má smysl otevírat na strance komentářů.
0 0
možnosti

jája

11. 3. 2003 12:49
Zamést před vlastním prahem
byste si měl pane Steigerwalde v první řadě. Váš tchán se tak tvářil jako ztělesněná slušnost a pod jeho vedením se z KB vytratilo pár miliard! A nedávno se dal slyšet, že  on za to žádnou odpovědnost přece nenese
0 0
možnosti

Béďa

11. 3. 2003 11:38
A co ostatní vlády ??
A co vlády pana Klause ?? pane Steigerwald, dle většiny poctivých občanů to byly vlády zlodějů, ale to Vám asi jaksi ušlo !!!
0 0
možnosti

Martin

11. 3. 2003 1:20
Neschopnost, nebo záměr?
.... Říkalo se: Přichází nový styl. Blouznivci tvrdili: Přišel pan Slušnost.
Ve skutečnosti jede od sestavení vlády z kopce.....
"Pan Špidla není slušný-naopak je neúspěšný" tvrdí hned ze začátku autor, jakoby slušnost byla protikladem neúspěšnosti. Ať se ovšem potom nediví, že dál nemám zájem a důvěru článek číst.
0 0
možnosti