Diskuze

Škola zařadila do osnov kromě klasických předmětů i golf

Na běžné obchodní akademii se žáci potýkají s ekonomií, matematikou či účetnictvím. Soukromá škola Ekonom v Litoměřicích však nabízí svým studentům specialitu, k tradičním předmětům zařadila golf. Maturanti berou výuku poměrně vážně. Vědí, že některé obchody budou možná uzavírat přímo na hřišti.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

liberecak

30. 9. 2008 12:34
A co jako?

VŠ mezinárodních a veřejných vztahů to měla ve výuce už před 5 lety...v pražském Erpetu...

0 0
možnosti

Mak76

30. 9. 2008 12:29
Kecy a kecy...

Když už někdo o něčem píše, měl by si zjistit alespoň bazální informace. Zelená karty (HCP 54) není žádnou "vstupenkou do světa profesionálů" - je to jakési osvědčení (o tom, že ovládám základním způsobem hru zvanou golf a její pravidla a nebudu na hřišti nebezpečný sobě ani ostatním...), které má prakticky každý amatérský hráč golfu.. A jen tak mimochodem. Na golfu potkáte úplně každého, ne jen manažery. Já se tam např. seznámil se svým současným automechanikem :-)) Dnes je to opravdu sport pro širokou veřejnost R^

0 0
možnosti

apokalypsa

30. 9. 2008 12:28
Vubec nechapu tu oblibu

Dodnes jsem nepochopil, co na tom golfu vsichni maji. Zrovna tak na kuzelkach, pardon, bowlingu, apod. modnich sportech. Kdyz chteji uzavirat obchody, proc si proste nesednou nekde v restauraci u piva? :-)

0 0
možnosti