Diskuze

Osvobozená sestra Marešová žaluje stát, chce pět milionů korun

Bývalá zdravotní sestra Věra Marešová požaduje po státu téměř pět milionů korun. Odškodné žádá za neprokázané obvinění, že v rumburské nemocnici usmrtila šest pacientů. Ve čtvrtek o tom informoval server iRozhlas.cz. Marešová strávila ve vazbě více než rok a čelila obžalobě z vraždy. Soud ji ale nakonec osvobodil.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Odkškodné by mělo být v desítkách milionů navíc by měli mnohá neobjektivní média cálovat taky a to 90% svého zisku, dále je třeba provést čistku v justici a u policie a to od shora dolů s tím, že mnozí by měli jít za své zločiny sami do tepláků.

8 0
možnosti

Té paní vysoké odškodnění přeji.

10 0
možnosti

Může ta paní opět pracovat jako zdravotní sestra na místě, kde pracovala předtím?

0 1
možnosti

Technicky ano, v praxi je to naprosto vyloučené.

6 0
možnosti

No nějak si nedovedu představit to, že by ji obvinili jen tak za vraždu pěti lidí. Jak tedy soudce přišel na to, že se to nemuselo stát?

2 0
možnosti

Oni ji neobvinili jen tak. Základem obvinění byl posudek Mudr Matlachy, který byl od A do Z nesmyslný konstrukt a profesní diletantismus. Obhajoba a následně revizní posudky zadané soudem tento roznesly na kopytech. Vůbec nebylo prokázáno, že by někdo vraždil, natož že to byla paní Marešová. To je celé.

4 0
možnosti

J31a72n 57H45u13r57y30c51h

31. 8. 2017 10:24

Měla by žádat několika milionové odškodnění po novinářské svoločí, která jí neodsouzenou několik měsíců vláčela v novinách, rádiu a televizi.

7 0
možnosti

Jiní by rádi odškodnění za soudní zločiny které nebyly nijak potrestány as protože jsme právní stát. .

https://www.youtube.com/watch?v=3nlCAZ7dVKU . . .

https://www.youtube.com/watch?v=PbGiEGf81Jo .

.

0 0
možnosti

Zamyslete se nad těmito dvěma základními možnostmi:

1) Je nevinná - tak je to celé strašné.

2) Je vinná - tak je to celé strašné.

2 0
možnosti

A tak je to tu pokazde. Vždy doufam, ze kdyz uz nekho obviní, tak at to dopadne. Pak to calujeme vsichni do jednoho. Aby to tak bylo i u Babise.

1 0
možnosti

Doufám že je paní dostane.

A ještě bych se také rád něco dočetl o tom, že byla vyvozena osobní odpovědnost policajtů a zastupitelství za šlendriánskou práci.

Tyto dva orgány klidně obviní neviného člověka bez jakýchkoli přímých důkazů a ve výrobě nepřímých důkazů, to jsou mistři.

4 0
možnosti