Diskuze

Sbohem, Atény, Peking bude jiný

O každých skončených olympijských hrách se říká, že byly nejlepší. Kdo zná Řeky, ví, že zázrak je už to, že dokázali olympiádu vůbec uspořádat na slušné úrovni. Na Atény však rychle zapomeňte. To, co nás čeká za čtyři roky v Pekingu, budou zcela jiné hry.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Qvark

1. 9. 2004 0:44
Made in China
To je pořád všude řečí proti komunistické Číně, proti tamnímu režimu, ale ať si člověk koupí cokoliv, na všem je značka Made in China. Tak proč tam všichni cpou výrobu když jim ten režim tak vadí ?!  A díky tomu, že kupujeme čínské výrobky, komunistický režim bude mít i dost prostředků na velkolepou sportovní show.
0 0
možnosti

ThomasHKS

30. 8. 2004 14:09
Bude vůbec Peking?
A bude ještě Peking?A budou ještě učastnické státy?A bude vůbec možné pořádat takovou akci s bezpečnostními riziky?Upřímně...už ted jsem se divil,že se nic nestalo...je před americkými volbami a Bush potřebuje opdstanění své politiky..proto se divím,že se v Athenách při zahajovacím ceremoniálu nic nestalo.Představet si "terorsitický" utok při zahájení...první co bude nasnadě je že pan Bush měl pravdu,že musímě všechny ještě více kontrolavt,že lidské soukromí není v dnešní době opodstatněné...a vyhrál by volby s velkou převahou..
0 0
možnosti

chroustík

30. 8. 2004 12:20
Olympiáda v Pekingu
bude výsměchem demokracii. Tibet a masakr na náměstí nebeského klidu mají být najednou zapomenuty. Predátoři z MOV si ve jménu kšeftu s klidem podají ruce s čínskými diktátory=vrahy stejně jako s šéfy dopujícího řeckého sportu. Ale proč ne. V roce 1980 se Samaranch oblizoval s vrahem Brežněvem.
0 0
možnosti

Kleki Petra

30. 8. 2004 12:29
Re:
Souhlasím, až na toho Samaranche. Moskva byla poslední olympiáda Lorda Kinleyho (pamatuji-li si dibře jméno).
0 0
možnosti

AnalProbe

30. 8. 2004 10:37
smrt komunismu
Ale vzpomene! Pripomenme si napr. Tibet: nejmene milion mrtvych tibetanu, politicti vezni, pres 6000 (=naprosta vetsina) znicenych klasteru...
0 0
možnosti

obcanek

30. 8. 2004 14:03
Re:
To všechno je pravda.Zajímavé je ale,kdo si vzpomene při přidělování takovýchto sportovních podniků na všechny Indiány Severní Ameriky při přidělování her do USA,na všechny Číňany,Korejce,Singapůrce,Filipínce a jiné při kandidaturách Japonska,na australské původní obyvatelstvo v případě Austrálie,na jihoamerické Indiány v případě Španělska,na miliony Rusů,Poláků,6 milionů evropanů židovského původu v případě Německa.
0 0
možnosti

Templ

30. 8. 2004 9:50
Určitě tam nedojde k pískotu
během startů, "únosům" maratónců, krádeži trik....
0 0
možnosti