Diskuze

Protest proti válce byl vlažný

Stejně jako jiná města na světě, i Praha zažila v neděli protest proti chystané válce v Iráku. Zatímco v Indonésii demonstrovaly sta tisíce, na Letné se sešlo 120 lidí. Průvod Čechů, Iráčanů a Američanů se vydal k velvyslanectvím Iráku a USA. Protest se obešel bez násilí. Policie jen zastavovala dopravu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tristan Eugen

10. 3. 2003 23:57
"ty "Já" jsi užasný tupec.
 Tak tobě jde o to,aby ve válce neumírali lidé.To by bylo hezké! jenže je to přece jen trošku jinak.V Iráku umírá den co den sousta lidi.Zásluhou Saddama,to nevíš,nebo ten fakt jednoduše ignoruješ? Spíše to druhé! Jsi prostě padouch a hraješ si na protiválečného lidumila.Vzpoeň,jak docela nedávno slíbil svým dvěma zeťum odpušt+ění,jen aby se vrátili do Iráku.A co se s ními stalo hned první den,co se vrátili?Opravdu nevíš jak tam umírají lidé,ty velehumanisto?A mají umírat dál,jen aby naši Saddama nemohli poslat do Neumětel?Kdyby ten Saddam nebyl takoví vrahoun a dalo se s ním jednat a dodržoval co slíbí,myslíš že by musel být odstraněn válkou.Vždyť v té válce budou umírat i naši muži.i Můj syn v utery jede splnit svou povinost vůči i mé zemi ,USA. Od dob dávných je čestnou povinosti mužu,jejich hrdosti a jejích pýchou bojovat za své rodiny.Je to cti pro muže i položit život.Kdybych byl mladý a zdraví,šel bych bojovat proti Saddamovi.A když to bude možné,půjdu bojovat proti tobě a tobě podobným i když se budu muset opírat o hůl.Druhou ruku budu mět volnou pro mou zbraň.Né,tobě a tobě podobným, nejde o to,aby ve válce neumírali lidé,tobě jde o ukojení vlastního exibicionismu.Šašku!   
0 0
možnosti

11. 3. 2003 15:52
Re:
Víš kdo byl největším českým panovníkem? Karel IV. A viš proč? Protože v době kdy se celá Evropa neustále zmítalůa ve válkách dokázal díky diplomacii vládnout bez válek.  Nicméně tvé myšlení chápu, jde o to že tvá vlast, to jest Spojené státy jsou přeborníkem ve vymývání mozků, dokazuješ to. Pro mě je celou vlastí planeta a nikdo nemá právo vnucovat jiným svoje myšlenky ani Saddám ani Bush. A když jsi tedy z té velké země za velkou louží, proč jste tady nebyli již v 50-tých letech. Řeknu ti proč, protože jsme pro USA zcela nezajímavá země. Čestná povinnost? Hm tu beru, ale ne v tom že budu schvalovat jakékoliv zabíjení, jenže to lidem v USA nevysvětlím, máte na nose černé brýle.
0 0
možnosti

Tristan Eugen

10. 3. 2003 13:33
Opravdu úchvatné.
 To je opravdu úchvatné,číst,že Sadam patří před mezinárodní soud. A kdopak ho tam dostane? Co ho tak uctivě a poníženě poprosit,aby ráčil se před ten soud dostavit.Určitě to udělá.Že oslice a oslové!Už 65 roku se spílá Francií,že nešla za shnilé a zbabělé čecháčky umírat,ale když jde o jiné.tak se řve: mííír,žádnou válku! Vždyť stačí aby Sadam vzal svou familií a miliardy které má ulité a šel do některé Arabské země do asylu a bude mír! Proč vám vy tupci tak záleží na Sadamovi aby zůstal u moci?Až bude Sadam odstraněn,to bude jásotu i v Iráku.Nebo myslíte že je chudáky Iráckými občany milován? Proč jste všichni chodili demonstrativně k volbám a řváli přitom se : Se Sovjetským sjazem na ječný šacy! Div jste si držky neroztrhli.A když se réžím hroutil,tak jhste zase všichni zvonili klíči.Jděte do pr....e,vy mírotvorní hrdinové! 
0 0
možnosti

10. 3. 2003 14:03
Re: Opravdu úchvatné.
Už jen pojmem tupci, kterým tu všechny nazýváš, ukazuješ své vyjadřovací schopnosti a tedy úroveň myšlení. Nicméně se pokusím ti cosi ozřejmit. Nicméně pro tvůj mozeček to bude zřejmě náročné.  Kde jsi přišel na to, že tu komukoliv záleží na Saddámovi, oni slovo tu o tom není, toho jsi si nepovšiml, že? Lidem tu záleží na úplně desítkách tisíc obyčejný lidí, které chce pán Bílého domu pozabíjet kvůli své touze být opět zvolen zbrojeřským průmyslem za prezidenta. K tomu aby jsi se za velkou louží stal przidentem potřebuješ mít za s sebou hlavně vlivné skupiny. Nebo si myslíš, že v Iraku čekají až jim tam Bush začne radit a hlavně vnucovat své hot-dogy a hamburgery, stupidní Hollywoodské filmy a vůbec agresivní americkou kulturu?  Věř, že o to rozhodně nestojí. Oni nestojí ani o toho Saddáma, ale zároveň ani o ty oholený Rusy z Ameriky, ani o ty Rusy z východu. Ještě ti taky připomenu. Vzpomínáš jak před 1a1/2 rokem vykřikoval ten skrček z Bílého domu jak jde po Usámovi? Mezitím pozabíjel tisíce lidí a Usáma si stále nahrává televizní šoty, a Bushe už ani nezajímá. Válka nikdy nic nevyřešila.
0 0
možnosti

hovado

10. 3. 2003 7:55
příspěvek obsahoval nepřípustné výrazy
(Příspěvek zrušen)
0 0
možnosti

X.

10. 3. 2003 6:56
Z textu článku vypadlo slovo
správné znění je  ... OBOU protestujících Čechů ... dále dle textu, který je již správně
0 0
možnosti

koroptev polni

10. 3. 2003 3:38
ja jsem koroptev polni.
Sleduju to a vcas se do toho vlozim.
0 0
možnosti

Jano

9. 3. 2003 21:13
(Neeuropsky) pohlad z druhej strany Atlantiku,
tym kt. sa tu tak stavaju za dobre,mierumilovne Francuzsko doporucujem si precitat aktualny clanok na tuto temu http://www.voanews.com/slovak/
0 0
možnosti

Antík

9. 3. 2003 23:57
Re: (Neeuropsky) pohlad z druhej strany Atlantiku,
Dobrá práce.
0 0
možnosti

9. 3. 2003 21:07
0 0
možnosti

Bohous

9. 3. 2003 18:27
Mohou se NATO vy...
Ty protesty jsou skutecne naprd. At uz ten Saddam jde do pr...le a Amici tam udelaji poradek. A pak se vy..rat na Francii a Nemecko at si hraji na vlastnim pisecku. Nikdo je nepotrebije.
0 0
možnosti

Alyssa

9. 3. 2003 18:55
Re: Mohou se NATO vy...
Musis se rychle pripojit k Amikum, abys nezameskal  masakr nevinnych deti v Iraku. Skutecne protesty nic nepomohou, zvlaste kdyz je na svete tolik sadistu Tobe podobnych, jez se mohou bez mrknuti oka vyzivat ve valkach a tim spojene masakrovani. Co se tyka Francie a Nemecka, tak ponech laskave tyto zeme na pokoji, nejsi jeste tak daleko, abys mohl rozhodovat, jestli je budes Ty a zaroven s Tebou cela CESKA REPUBLIKA nekdy potrebovat nebo ne.
0 0
možnosti

Antík

9. 3. 2003 18:12
Ani Cimrman by to nenapsal líp,
četli, jste ta hesla??? Banda zfetovaných anarchistů, kteří ví co nechtějí, ale neví, co chtějí. A do toho pár přiblblejch američanů a iráčanů. Na milion obyvatel Prahy 120 lidí, docela málo, nezdá se vám? Zbytek to asi nechá na NATO...
0 0
možnosti