Diskuze

Přijedou antiglobalisti

Už teď se třeseme. Zasedání NATO nebude selankou, jako když jsme hostili zasedání šéfů Varšavského paktu. Stačilo pozavírat pár disidentů a byl klid. Antiglobalistická zvířata zavřít nejde. Klidně se, lumpové, přestrojí za počestné turisty a stejně přitáhnou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Otokar Löbl

27. 7. 2001 13:09
Dvě stránky mediale
V demokracii není možno zabranit nevstřícným demonstracím a vše regulovat tak jak nám to je příjemné. Nemůžeme nutit nikoho aby byl našeho názoru. Avšak musíme tyti autonomní pseudodemonstranty nazvat pravým jménem. Jsou to levicový extremisti pro které účel osvazuje prostředky. Proti těm je nužno tvrdě a nekompromisně zasáhnout. Je na to třeba velmi dobrá logistika, prevence a psychologická příprava. A nedělejme si iluze o jejich ideálech. Pro ně je násilí program. Otokar Löbl Frankfurt am Main
0 0
možnosti

Provokace pravice

28. 7. 2001 8:15
Re: Dvě stránky mediale
Vážený pane, jste si jistý, že násilí je dílo demonstrantů? V Praze jsem na vlastní oči viděl zuřit policisty převlečené za demonstranty (stál jsem blízko uniformovaných policistů, ke kterým si chodili ti převlečení za anarchisty pro instrukce) že jim nadřízení zakázali zasáhnout proti rozbíjení výloh McDonald na Václaváku. Totéž se evidentně dělo v Janově. Někdo prostě potřebuje, aby se při demonstracích rabovalo a lidi dostali na demonstranty vztek. Jistě jste si přečetl, že v Janově měli policajti k dispozici plán rabování předem. Byl to ale plán neofašistů a ne demonstrantů. Policie na místech rabování nezasáhla, zato surově zmlátila pokojné demonstranty. Je to stará dobrá Hitlerova metoda z přepadení Polska. Dokonce účast (neo)nacistů je o historicky ověřená a osvědčená.
0 0
možnosti

Petr

26. 7. 2001 12:59
???
Může mi autor vysvětlit, co chtěl tímto článkem říci?
0 0
možnosti

Kouř

26. 7. 2001 12:46
Už se těšim !
To zas bude v álejích nablito!
0 0
možnosti