Diskuze

Hlavním nepřítelem civilizace je terorismus, řekl Zeman velvyslancům

Nový prezident Miloš Zeman začal úřadování na Pražském hradě setkáním s velvyslanci. Za hlavního nepřítele civilizace ve svém krátkém vystoupení označil terorismus, lhostejno, zda je motivován nábožensky, nebo vychází z jiné politické ideologie. "Je to jednoduše terorismus, který zabíjí nevinné civilisty," řekl Zeman velvyslancům.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

P67a54u86l 53J98a12r79o31s

16. 3. 2013 10:40

Zeman objevil ameriku."hlavnim nepritelem,je terorismus' To vedi i male deti.Proto vetsina zemi sveta proti terorismu bojuje.DOTATEK!!Nepritelem,je take komunismus.Proti tomu by melo  bojovat take.!!Hlavne v zemi Ceske!!

0 0
možnosti
EP

ani se nedivím prezidentovi Zemanovi, proč dal celé této iDnes stopku pro jakýkoli rozhovor, nic horšího a omezenýho jsem neviděla

2 4
možnosti
PK

Pokud jsou omezení na iDnes, jinde a jiní být nemusí. Ovšem ani na iDnes nejsou všichni omezení. Záleží na reportérovi.

5 0
možnosti
PH

Bude dobré sledovat aktivitu nové prezidenta. Na začátku miliony slibů, poté velká snaha je prosadit a následně se zjistí, že ani jeden z nich nedodržel. Tak nějak to bylo u Zemana, když byl v politice V 97 sliboval hory doly, pak se dostal ke korxtu a zprivatizoval co se dalo, ale své sliby nedodržel. Je to taková komedie na lidi. Pokud si nyní zapíšete to, co by "chtěl", po 5 let u toho s největší pravděpodobností budete mít "neudělal". Pan Zeman je totiž prioritně populista. U politiků navíc platí jedno zlaté pravidlo. Jakkoliv sdělená lež může být kdykoliv prohlášena pravdou.

6 3
možnosti
MK

Hrabáku, Hrabáku je s údivem jak Vy všechno dopředu jíž víte co náš prezident splní a co ne. Já osobně si myslím, že víte prdlajs, jenom tady plácáte nesmysli, aby jste jedovatou slinou pošpinil našeho prezidenta. Styďte se to jste občan České republiky a tahle pomlouvat svého prezidenta, že Vám není hanba.

0 3
možnosti
TN

Hlavnim nepritelem je lidstvo samo - chamtivost, touha po moci a penezich, materialisticky svet atd. Teroriste, z nichz cast si vymysleli USA, aby ospravedlnili sve valky, zabili par stovek lidi...a media jimi uspesne strasi a lide se boji muslimu a blazni namisto aby se zajimali o to kde je skutecna pravda

6 3
možnosti
PK

výstižné, souhlas + bod....

1 1
možnosti
AL

Hlavním nepřítelem je především morální rozbředlost, ztráta civilizační  identity a hodnotový smog, ale to pan Zeman není schopen zachytit, je to pod jeho rozišovací schopnost.

5 1
možnosti
MK

Pokud jsou Vám teroristi tak drazí, nic Vám nebrání zakoupit si letenku do Afganistánů, nasadit si na hlavu šátek a jít bojovat za obnovení civilizační identity.

1 0
možnosti
KK

no, již od dob pádu Římské říše se ví, že impérium nezničí vnější nepřátelé, ale jen a pouze vnitřní procesy, když rozhodující část obyvatel řekne A DOST.

3 0
možnosti

a jak poznam teroristu od bojovnika za svobodu?

1 1
možnosti
HK

kdyz ti nekdo zapali bombu pod sednici, tak je to terorista.

2 0
možnosti
MB

V módě se fakt nevyznám, ale vám připadá normální, že se Zemanová pořád obléká jako na pohřeb? Trochu to vypadá, jako by jí výsledek voleb fakticky zarmoutil.

8 5
možnosti
MK

ano máte 100% pravdu...v módě se nevyznáte;-D

4 8
možnosti
JH

J70a53n 60H27r75a16d

11. 3. 2013 19:45

Netroufám si dělat žebříček hlavních nebezpečí, ale domnívám se, že lví podíl na ničení civilizace u nás v Čechách mají populističtí politici. Pane Zemane, i Vy.

8 8
možnosti
MB

Viděl jste někdy debaty např. amerických politiků? Tam se hojně nevyužívá populismus, ale hned megapopulismus. Hold populismus vládne světovou politickou scénou. :-)

3 0
možnosti
LF

Tak to je ukázková politická změna typu odezdi-kezdi ;-D  Klaus s Hájkem hlásali něco v tom smyslu, že osoba bin Ládina byla předmětem masivních mediálních manipulací, nebo možná byl bin Ládin jen fikcí.

4 0
možnosti