Diskuze

V karanténě je každý osmý policista, říká náměstek prezidia Vondrášek

V karanténě je nyní dvanáct procent všech policistů. Nejhorší je momentálně situace v Praze, na Karlovarsku a Olomoucku, kde je procento nemocných nejvyšší. Pro Rádio Impuls to řekl první náměstek policejního prezidenta Martin Vondrášek. V rozhovoru hovořil i o nočním zákazu vycházení, podle něj velké starosti policistům dělají bezdomovci.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LJ

Tak vzhledem k tomu, že ČR má, jak jsem někde četl, mnohem víc policistů na 1000 obyvatel, než většina evropských zemí, tak tohle asi nebude problém.

0 0
možnosti
VB

Násoskové se v Praze přestěhovali do bytů (např. v jednom malém bytě slaví 5 osob atd.), dobu mezi 21. hod. a 5. ranní tráví příjemným způsobem šíření covidu po různých obytných domech, zejména v pronajímaných bytech. Něco by se s tím mělo udělat, hygiena i policie by měla mít účinnější předpisy, např. stanovit povinnost majitelů domů starat se víc o pořádek, zvláště při nebezpečné nákaze.

0 2
možnosti
PP

P21e79t39r 50P47a42u54l26u19s

29. 10. 2020 19:26

A co je vam do toho? Statejte se o sebe a nemusite to resit. Je to porad dokola, vase neustala pece o druhe je dojemna.

1 0
možnosti
AK

Vždyť se tady vykřikovalo,že jsme policejní stát a Já se ptám,kde jsou všichni?Máme prý 40 000 policistů,ale kde jsou??Tak že jich je nakažených 800 policistů a je tu kolaps!!Nebo se kancelářským nechce jít šlapat chodníky a mají strach aby se nenakazily??Proč se nevyužívá náramků co mají policisté na sledování těch co mají domácí vězení a proč se to nepraktikuje u těch co mají mít karanténu a rejdí venku.

0 0
možnosti
ZS

Používání náramků? Jéžišmarjá, to by tady byla diskuse o tom, že jsme policejní stát.

0 0
možnosti
PK

Možná by to chtělo změnit pravidla pro karanténu. Potkáte se s někým, kdo má následně pozitivní test, ten vás následně nahlásí a šup, jste deset dní v karanténě, i když vám nic není a byla jen minimální pravděpodobnost, že se nakazíte.

Na druhou stranu, některým lidem se to může i "hodit".

0 0
možnosti
LH

... zřejmě by to chtělo zpřísnit kontrolu policistů, chodit jen do služby a domů a hlavně omezit sociální kontakty... (tedy nebuze - pardon - zbytečně neobtěžovat lidí)... !!

0 0
možnosti
PR

Tato doba je skutečně vážná. Nekolabuje jen zdravotnictví, prakticky vše je pomalejší, nikam se nedovoláte a někteří už z pudu sebezáchovy sebe a rodiny zvolili vyčkávací taktiku a odkládají vše, co je pro ně možné. Ten virus je všude a záleží už jen na štěstí.

0 1
možnosti
LH

... u nás ve sklepě ani v garáži virus není...

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
PK

Nedodržuou opatření.

0 0
možnosti
JD

J11a32n58a 37D14l86o84u95h63á

29. 10. 2020 17:19

Houby nouzový stav. Pořád je dost policistů, kteří nemají na práci nic důležitějšího než kontrolovat roušky? Nejhorší je buzerace bezdomovců. Žijí si pro sebe, většina lidí se jim vyhýbá, dodržuje požadovaný odstup od bezdomovců. Nechte je žít.

3 0
možnosti
PR

Na nich se hojí hlavně ti psychopatičtí jedinci z řad pomáhat a chránit.

1 0
možnosti
JK

Třeba "přísně" dodržují pravidla ;-D A nedaří se. :-P:-P

0 0
možnosti
PR

Z hlediska pravděpodobnosti je to při jejich profesi celkem logické, nemyslíte?

0 1
možnosti
ZK

Nadpis: V karanténě je každý dvanáctý policista

První věta: V karanténě je nyní dvanáct procent všech policistů.

Lupo, pokud je v karanténě každý dvanáctý, pak je to cca 8,4 procenta.

3 0
možnosti
Foto

Honba novinářů za senzací je bezbřehá ( a ne jen těch Bleskových a Anových). Jak jim má člověk věřit vážné věci, když nejsou schopni ani jednoduchých počtů a logiky ???

2 0
možnosti