Diskuze

Navrhnu koalici se STAN, máme společná témata, říká šéf Pirátů Bartoš

Jak hodnotí činnost vlády okolo covidu? Co podle něj brání širší předvolební koalici opozičních stran? A čím ho překvapuje chování předsedy ODS Petra Fialy? Předseda Pirátů Ivan Bartoš hovořil v rozhovoru pro MF DNES nejen o ambicích své strany v nadcházejících krajských volbách.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

P44e97t67r 48S69i26m92a

30. 9. 2020 15:14

Vsimli jste se jedne veci? at Pirati nebo Stan ci TOP 09 nejsou v nasi nezavisle zavisle televizi nikdy trapeni pri jakekoliv debate tematy ktera jim nejdou pod nos? a kdyz se nahodou moderator opta? spokoji se se vseobecnou odpovedi a radeji se venuje jinemu jim prijemejsimu tematu..Nikdy jsem neslysel opravdu primou odpoved na tema Migrace-kvoty -Grean Deal-atd atd .vzdy odpovedeli neco na zpusob -nelegalni migrace je spatna ale jiz nikdy neprisla druha cast otazky -jste pro prijimani podle kvot? a jaka migrace je tedy nelegalni ..jak chcete postupovat -jaka opatreni vy budete prosazovat a pokud budete ve vlade jak se postavite k novemu mavrhu na prerozdelovani? nic z toho jsem se nedozvedel .Maximalne ze budou postupovat ve shode s pravem a migrace ze se musi resit spolecne ..nic vic ..a takhle to je s nimi se vsim ..Komunisti v mladsim vydani s mobilem a tabletem ..;-D

5 1
možnosti
PT

Jak kdysi řekl John Lennon "kdo nebyl ve 20 letech komunista ten nemá srdce, kdo je komunista ve 30 letech ten nemá rozum."

No ale, že těch zastydlých cca 30 letých mládežníků u nás je opravdu dost a všichni jsou skálopevně přesvědčeni, že oni prý volí středovou liberální stranu. :-)

1 1
možnosti
PT

Tak tady čtu úsměvné pohádky našich mládežníků a zastydlých mládežníků o tom že Piráti jsou prý normální středová strana ;-D

Ale ty opakované náhody, náhodou jsou v EU parlamentu ve frakci Greens/EFA kde mají naprostou většinu němečtí zelení extremisté, jejichž poslankyně např. v Bundestagu přednášela, že se prý těší až budou Němci v Německu v menšině, náhodou si Piráti hlasováním nominovali na senátora nějakého Tožišku manžela Saši Uhlové z naší známe marxistické rodiny Uhlů a Šabatů, s názory alá "Kapitalismus a pravice jsou zločiny proti lidskosti" a tohle Piráti dobře věděli jaké názory Tožička má, čirou náhodou provozují jejich členové WEB "uprchlici-vitejte.cz", čirou náhodou jejich Bartoš běhal ve vlajce německých levicových radikálů Antifa, a čirou náhodou to bylo na demonstraci "Vítejte uprchlíci"

Ale všechno jsou to jen náhody Piráti jsou demokratická a středová strana a basta. ;-D

1 2
možnosti
LK

L24e86o 27K63R66Á91T52K89Ý

30. 9. 2020 12:00

Bude změna názvu? STarostovéANevolitelní?

6 2
možnosti
Foto

Starostové mají aby působili duveryhodneji, ve skutečnosti většina starosty není ani nebyla

0 1
možnosti
LK

L30e54o 24K81R88Á83T46K96Ý

30. 9. 2020 12:00

Bude změna názvu? STarostovéANevolitelní?

1 2
možnosti
Foto

Tak Bartoš hodil spřáteleným eurosoudruhům záchranné lano. Osobně jsem doufal že se nic podobného do parlamentních voleb nestane a TOP09 a “starostové” budou ze hry

2 2
možnosti
MN

M94i39l63a91n 21N73o10v73á62k

30. 9. 2020 11:40

Koalice vítačů.

4 3
možnosti
DL

U mě by měli hlas jistý. I tak bych volil jednu z těch stran.R^

4 3
možnosti
MC

Tohle nebude fungovat... jedni neomarxisti a druzí o stupínek doprava...článek o ničem. Otázky na které lidé chtějí znát odpovědi nebyly... STAN stáhne Piráty, nebude to fungovat jako součet.

5 3
možnosti
Foto

všechny ostatní strany od čssd, ods a po ano prolezlé bývalými komunisty a svazáky, ale Piráti jsou neomarxisté... ;-D

6 1
možnosti
Foto

Uvažoval jsem o Pirátech nebo Stan... takže tohle by pro mě byla dobrá volba... vše ostatní z parlamentních stran jsou většinou pouze korytáři a ještě k tomu nahlouplí...

4 2
možnosti
PP

A k tomuhle si došel během nějaké drogové závislosti nebo jenom mas rad anarchii a bolševismus?

1 0
možnosti
GK

"I kdybyste se domluvili se STAN a po volbách do Sněmovny by to opozici matematicky vycházelo na sestavení vlády, museli byste se umět dohodnout i s dalšími, přinejmenším s ODS."

autor by si mel sundat ruzove bryle a naucit se zakladni pocty.

3 2
možnosti
LN

Zkusil bych se zaměřit na začátek výroku, kde je "I kdyby...". Aneb "za předpokladu". Tam jsou nějaká přesná čísla z nějaké statistiky?

2 0
možnosti