Diskuze

Plivl na oběti nacismu, ať rezignuje, žádá Trikolora Pavla za Terezín

Politická strana Trikolora žádá prezidenta Petra Pavla, aby rezignoval za svůj projev, který pronesl v neděli během tryzny v Terezíně. Trikoloře vadí prezidentův výrok, ve kterém hovořil o zločinech předků a odpovědnosti, kterou mají přijmout jejich potomci. „Jsme zděšeni a rozhořčeni,“ uvedla předsedkyně strany Zuzana Majerová. Podle mluvčí Hradu Markéty Řehákové jde o nepochopení a manipulaci.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LZ

Tohle neni jediny ulet tohoto pana prezidenta, bohuzel je uz moc pruhledne jak je nemoudry, to co Zeman provadel ve starecke demenci, tenhle provadi zdrav, smutna postava.

1 2
možnosti
PK

Jenže "dementnímu" Zemanovi to pálilo víc, než současnému loutkovému prezidentovi.

0 2
možnosti

Tonoucí se stébla chyt

1 0
možnosti
JS

J57o26s18e94f 65S26u57k

29. 5. 2023 14:38

Paní nepochopila, že tak, jak spousta lidí z trikolóry a SPD kolaboruje teď s ruSSáky ve válce na Ukrajině, tak se i ve WW2 našla spousta Čechů, kteří kolaborovali s německými nacisty. A to měl pan prezident na mysli. Tak ať si nejdřív zamete před svým prahem.

3 1
možnosti
PK

Někdo "kolaboruje" s Ruskem a jiní dělají z naší země kolonii USA A Bruselu.

0 1
možnosti
PH

Možná tím Pavel myslel své předky. Otec voják-komunista. O jeho prarodičích se veřejně nic neví. Bůhví, co dělali za války a po ní...

4 1
možnosti
ZC

Hokynářka hloupě manipuluje, Rajchl v sukni

4 4
možnosti
PK

Tak to je dost za hranou, když někdo, kdo obhajuje genocidu na Ukrajinském obyvatelstvu, záda rezignaci prezidenta jen proto, že nepochopil jeho výrok. Nechť je Trikolora rozpuštěna.

3 1
možnosti
PJ

Ta paní je na palici a k tomu absolutní nula. A ještě dostane tolik prostoru. Ach jo.

6 1
možnosti
HL

No, ono by se na to jejich Triko hnedle zapomnelo, tak musela zas Zuzanka neco pustit, sie blbost, ale zviditelneni to je.

5 2
možnosti

Jen aby nejakej Majer nebyl nacek nebo komous. Urcite jo.

1 1
možnosti