Diskuze

Policisté v pražské zoo hledali osmiletou dívku. Ukázalo se, že odjela domů

Policisté spolu se strážníky pátrali v podvečer v areálu pražské zoo po osmileté holčičce. Ta se rodičům ztratila z dohledu. Když sami neuspěli s pátráním, zavolali policii. Nakonec se ukázalo, že dívka dojela sama domů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KK

Vida, lachtan dostal rozumnější jméno, než Klusovic děti!

2 0
možnosti
AS

Hlaseni rozhlasu v ZOO: Zadame rodice male Marusky Voprsalkove, aby se dostavili pro backurky k vybehu tygru...

3 0
možnosti
KD

K79a26r11e64l 98D67r71d15a

28. 9. 2017 22:08

Ztratit děcko v pavilónu opic a pak ho v tlupě nebýt schopen poznat, bych snad do novin ani nedával. ;-D

2 2
možnosti
Foto

Škoda, že nevíme kam domů..Bydleli poblíž nebo v cizím městě? Chybí mi v článku podstatné informace..Hlavně že vím koho křtili...8-o8-o

7 0
možnosti
JN

Potřebovala čeknout statusy na fejsbuku. Takovou podobnou máme neteř.

1 0
možnosti
P"E

Rodiče mohou na svou dceru být pyšní, že zvládla dojet sama domů. Jen nevím jestli má klíče od domova protože to vypadá, že telefon jí ještě nedopřáli což si myslím, že po této události by měli napravit.

Doufám také, že policisté rodiče nebudou pokutovat a trestat z nedbalosti. Děti jsou hodně aktivní a při velkých akcích je zapotřebí na ně dávat velký pozor. Možná by bylo dobré se také domluvit v kolik hodin a kde se sejdeme kdybychom se náhodou ztratily.

6 0
možnosti
MM

Niečo podobné som predviedol aj ja keď som bol s tetou na hubách v lese. Proste som sa vybral domov. A to ešte neboli telefóny takže si nechcem predstaviť tú cestu domov keď musela teta jednak rozmýšľať nad tým ako ma zabije keď budem doma alebo si vymýšľať výhovorku prečo stratila dieťa ak doma nebudem.

10 1
možnosti
TH

Kolik Vám bylo? Bratránek zase utíkal ze školky. Jednou to vzal jinou cestou a byl doma dřív než matka, která ho tam doprovázela. ;-D

5 0
možnosti