Diskuze

Odvolací soud vrátil do hry korupci exposlance Doležala

Pražský odvolací soud zrušil osvobozující rozsudek nad exposlancem ODS Vladimírem Doležalem obžalovaným z korupce. Jeho případ se vrací k obvodnímu soudu. U Doležalova spoluobžalovaného, zastupitele Prahy 10 a člena ODS Tomáše Hrdličky, odvolací soud zproštění obžaloby potvrdil.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

PavelKoran

29. 8. 2007 16:26
COŽE?

Ten kdo měl přijímat úplatek je sproštěn a ten kdo měl úplatek zprostředkovat ne?

Nevěrohodnost svědka nestačí? České soudnictví je shnilá a smradlavá žumpa. Stačí když soi prolhaný Ploc vymyslí hovadinu o uplácení a soudy šmahem odsoudí ZCELA JISTĚ LOTRA, ALE V TOMTO PŘÍPADĚ NEVINNÉHO. U kauzy o níž je článek jde o nejsprostší politické svinstvo. POslanec Doležal nikdy neměl odstupovat a odcházet z ODS.

0 0
možnosti
PM

ZEROVAN

29. 8. 2007 16:08
co budou soudit

Pokud se věc stala - kde jsou peníze?

Kdo získal prospěch?

Pokud vím autobazar doposud funguje a možná, že celé to bramborové divadýlko je jen proto aby mohl dále fugovat.

Kdy už tam konečně bude to hřiště?

 

0 0
možnosti
N

nacumi

29. 8. 2007 15:52
Čunek

Právě proto se kauza Čunek měla dostat k soudu jako kauza Ploc a kauza Doležal a né být z politických důvodů zametena pod koberec,včera jsem si na Čunkovu kauzu přečetl v Mf dnes právní názor renomovaného právníka a člena KDU JUDr. Oldřicha Choděry,který byl šokován rozhodnutím zástupce Salifova,zastavit řízení se podle něho má tehdy,je-li nepochybné,že se skutek nestal,což podle něho zde neplatí vzhledem k dalším důkazům-výpisy,účetnictví,znalecké posudky,křivé svědectví Čunkovo svědků,neustále měněná verze o původu peněz,nedoložení majetku-to podle něho mělo vést státního zástupce k podání obžaloby,jsem rád,že můj právní názor sdílí renomovaný advokát a člen KDU,i on to pokládá za zpochybnění právního státu a vrhá to špatný obraz na spravedlnost v ČR.

0 0
možnosti
IN

Kleki Petra

29. 8. 2007 15:53
Re: Čunek

Strašně dlouhé, a bez teček... to se nedá číst.:-(

0 0
možnosti