Diskuze

ODS cílí na mladé, podpoří je při startu podnikání i koupi prvního bytu

ODS podpoří mladé lidi do třiceti let při koupi prvního bytu a rozjezdu podnikání. Zástupci strany to uvedli při středečním oficiálním zahájení předvolební kampaně. Jejího rozjezdu se zúčastnilo všech čtrnáct krajských lídrů. Kampaň chtějí intenzivně vést i po sociálních sítích.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OL

Nevím, co tímhle ODS sleduje. Tím by mohla oslovit jedině levicové voliče, ale takoví ODS stejně volit nebudou, když mají na výběr ještě o něco levicovější strany. ODS je mrtvá a svojí levicovou politikou si jen potvrzuje ortel.

1 0
možnosti

J86i27ř38í 35Č56e49r79n53ý

12. 9. 2013 17:00

Dotaz : ODS je nějaká nová strana ? 8-o  Úžasné !

2 0
možnosti
ŠČ

Mám přes 45, dvě děti a s manželem skoro splacenou hypotéku. A z našich nemalých daní se bude podporovat jen jedna cílová skupina. Proč, když moje generace od státu nic nedostala ? Přesto, že volební programy všech stran jsou po volbách jen cárem papíru, tak můj hlas jste ztratili. A generace 55 letých se bude rovnou střílet ?

2 0
možnosti

P15a37v24e18l 91Š65e61d48ý

12. 9. 2013 10:02

takže já jako 50ti letý ase mám jít už oběsit že ano? JE vidět že ODS je doopravdy v .... Ale koho volit? prospěchářskou čssd? vypatlance z top09?  nevím nevím

3 0
možnosti
PO

Stačí se podívat, jak se za poslední dobu zvedla DPH na byty a může ODS akorát šourat botou v koutku.

To je neskutečně trapná a prázdná strana bez jakéhokoliv obsahu. Správně míří na smetiště dějin. To, co z parlamentních stran zbyde, by tam mělo mířit taky, což se bohužel neděje.

6 0
možnosti
MP

Podpořit podnikání by se mělo úplně jinak. ODS to jak vidno netuší, pro ČSSD jsou podnikatelé paraziti a pro KSČM jsou to zloději. Takže zbývá volit Svobodné.

1 3
možnosti
FM

TAKTO ODS MYSLELA NA MLADÉ A JEJÍCH VNUKY!!!!Ti kteří hlasovali pro církevní restituce:--ODS-- W. Bartoš, V. Baštýř, J. Bauer, M. Benda, Z. Boháč, J. Bureš, J.Čechlovský, F. Dědič, P. Drobil, R. Fiala , D. Filipi, J. Fischerová, J.Florián, I. Fuksa, Z. Horníková, T. Chalupa, M. Jeník, R. Jirout, L. Kohoutová,J. Kubata, J. Martinů, V. Mencl, P. Nečas, M. Němcová, V. Němeček, J. Pajer, J.Papež, J. Plachý, J. Pospíšil, A. Rádl, I. Řápková, F. Sivera, P. Staněk, Z.Stanjura, P. Suchánek, P. Svoboda, I. Svoják, D. Šeich, M. Šnajdr, B. Šťastný,J. Šulc, T. Úlehla, J. Vidím, V. Vilímec, D. Vodrážka, I. Weberová! TAK JE ZNOVU VOLTE!!!

4 1
možnosti
LV

Tady zvoní umíráček...:-P

5 0
možnosti
DT

Zruseni dane z prevodu nemovitosti - skvely napad, ale preferoval bych variantu Svobodnych - zrusit ji pro vsechny a nejen pro vyvolene. Ja za to prece nemuzu, ze uz jsem starsi.

Nizsi odvody a osvobozeni od dane - skvele, ale bohuzel pri stejne zamestnanosti to zpusobi nedostatek prace pro jine skupiny obyvatel. Osobne bych preferoval variantu Svobodnych, kteri maji v programu snizeni dani a odvodu pro vsechny. Pak se totiz zamestnanost zvedne. 

[>-]

6 1
možnosti
ZZ

POZDĚ. A to jsem ještě nejprve četl místo "koupi" konopí ;-D

0 0
možnosti