Diskuze

Člen ODS nazval vévodkyni cikánkou. Omluví se, nebo končí, reaguje Fiala

Člen ODS a ředitel Zoo Chleby René Franěk označil vévodkyni ze Sussexu Meghan Markle, s níž se o víkendu oženil britský princ Harry, za cikánku. Není to přitom jediný rasistický výrok, který na sociálních sítích šířil. Předseda ODS Petr Fiala s tím však má problém a vyzval Fraňka k omluvě. Pokud tak neučiní, nebude už nadále členem ODS.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

L19u24b26o65š 11R92e11n73k43a

28. 5. 2018 18:20

Ten člověk, René Franěk, si buď nevidí do pusy a vypouští nesmysly, anebo chce být vidět, takže dělá kolem sebe rozruch. Každopádně velkodušnost není jeho silná stránka, zatímco hloupost nebo vypočítavost ano. V obojím případě dělá ODS ostudu, takže jeho strana by mu měla dát vale a nechat ho zapadnout do zapomnění.:-)

0 0
možnosti

J90a19k79u62b 39R10o78u40s

20. 7. 2018 10:27

B je správně, chce na sebe upozornit

0 0
možnosti

P72a94v39e17l 68Š81p71a42t

27. 5. 2018 14:16

Pan Franěk taky vypadá jako tydýt a nikdo to o něm nepíše, myslím že si právě léčí mindrák kvůli své podobě. Být ženská nechtěl bych ho ani jako služku,jinak musí mít opravdu "vysoké"IQ tak asi jako šumící stepní tráva.......chudáci zvířátka dívat se na tohle individum;-(;-(V

0 1
možnosti

Cikánka není, jen je z 1/4 černoška.

0 0
možnosti

Co bychom mohli chtít od ODS áka ;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Jakkoliv, kdykoliv, kterýkoliv člen ODS "otevře hubu", je to ruminantština, Přesto nevím, proč se má omlouvat za Cikánku? Co kdyby tu ženskou nazval třeba hned Češkou? Nebo Norkou? Nebo Němkyní, či Italkou? Taky by se musel omlouvat?

0 0
možnosti
Foto

Kdypak poletí ti, co nazývají prezidenta své země slovy, z nichž tu žádné nemohu uvést, aniž bych byl smazán a zablokován? Říkají to beztrestně, a to i v rozhlase a televizi, píší na sociální sítě i do většiny novin a časopisů. Kdy budou zakázána ČT, Český rozhlas, Bakaloviny, Babišoviny, Čulíkoviny a j?

3 0
možnosti

Franěk je blb,až bučí.Neví,že matka Megan je z Afriky.

2 0
možnosti

To jsem rád, že to inteligent Svoboda tak hezky vysvětlil

1 0
možnosti

Ještě, že k tomu pseudoproblému nevystoupilo to pitoreskní a "veselé" trio Fiala-Udženija-Stanjura a po nic hned také usměvavá a pozitivně naladěná Němcová! Konečně mají po půlroce stranické nečinnosti a poflakování po sněmovně co řešit!

1 0
možnosti
Foto

Rodiče si nikdo vybrat nemůže, každý z nás je však odpovědný sám za sebe. Meghan jistě má kvality, kterých si cení její manžel. takže je to výhradně mezi těmi dvěma. Jedna osmina africké krve jejich dětem jenom prospěje, přešlechtěné druhy mají sklon k dědičným chorobám- tomu se vyhnou.

Co nám vadí třeba na pojmu "Cikán" není jeho barva pleti, ale typická prolhanost, sklon k drobné kriminalitě a nechuť k vytrvalé práci. Takže rasismus to jistě není, spíš hodnocení skupiny si podobných lidí.

Pokud se vyskytne opravdu schopný černoch, najde mnoho příznivců, vzpomínám na Benny Goodmana a jiné jazzové hvězdy, konferenciérku US televize, nestárnoucí zpěvačku, je jich dost.

Je ale také dost černých lemplů, podpalujících třeba auta v LA. Takže jednoznačnost zde není.

Na té svatbě mi vadil jenom podivný šašek v biskupském hávu- kdo ho tam pozval?

1 0
možnosti

M93a80r13t67i16n 98K63r98a30l

22. 5. 2018 12:18

A Meghan si tedy zasloužila čím, že byla tím individuem označena za cikánku? Není ani zlodějka, ani nemá nechuť k práci, a už vůbec nemá cikánské geny. Soryjako, ale já tam cítím potřebu urazit a není divu, že urážení má tolik zastánců. Mistr sedí na Hradě.

6 1
možnosti
Foto

Takže podle rasisty Fialy je cikánka nadávka?

2 0
možnosti

když přečtete vlákno, tak bezesporu, ale to dělá některým lidem problém...číst.

0 0
možnosti