Diskuze

Nesehnutí vytáhlo proti supermarketu

Boj proti výstavbě supermarketů vyhlásili na tento týden v Boskovicích členové zdejší organizace Nesehnutí za podpory místních podnikatelů. Radní však tvrdí, že tato snaha je marná, protože aktivisté neznají místní problematiku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

spotřebitel

7. 8. 2001 8:13
Nesehnutí
Nesehnutí už bojovali proti ledasčemu. Proti štábnímu cvičení NATO ve Vyškově (společně s KSČM), proti válce v Čečensku, dokonce společně s odboráři Českých drah proti jejímu vedení. Nesehnutí se prostě ukazují všude, kde je šance, že se o nich bude psát. Samozřejmě. Neznámému hnutí sponzoři peníze nedají. Teď bojují proti supermarketu. Z vlastní zkušenosti vím, že lidé do supermarketů jezdí hlavně kvůli tomu, že tam nakoupí levněji. Platí to všude v Evropě. Místní obchůdky jsou mnohem dražší. I na venkově si dnes lidé kupují hlavně čerstvé mléko a pečivo a větší nákupy dělají ve městě. Nehledě na kulturu prodeje, která je podstatně rozdílná v malém obchodě a v supermarketech. Boskovičtí budou moci NEsehnutým poděkjovat. I nadále si budou dělat výlety do brněnského Globusu.
0 0
možnosti

Erik Uxa

6. 8. 2001 17:16
pro pana starostku Dohnalka - jestli teda vi co to je internet
Ano, spravne, vsichni potrebuji supermarkety, aby ostatni meli konkurenci (to je zhovadelost). Pan starosta Dohnalek je, s prominutim, hloupe drevo. Nezlobte se, pane Dohnalku, ale tohle by nereklo 3 lete dite, natoz vsak starosta. Takhle zastupujete zajmy "svych" lidi??? Pane Dohnalku, zamyslete se nad sebou, trochu se zastydte a mozna, to vsak nevim, spise si to myslim, prijdete i na nejakou sumu, ktera vam byla nebo bude predana od "obchodnich retezcu". A jeste neco, tvrdit: "... mame tady draho.." Takhle mluvi blb, pane Dohnalku. S pozdravem Erik Uxa - Florida
0 0
možnosti

Robos

6. 8. 2001 18:18
Re: pro pana starostku Dohnalka - jestli teda vi co to je internet
Řekl bych, že podobně jako pan Dohnálek bude mluvit většina lidí dost gramotných na to, aby přečetla cenovky. Soukromník, který mi v malém roztomilém krámku prodá věci o 15% dráž, beze slev a ještě to bůh ví jak skladuje mě nezajímá.
0 0
možnosti