Kvůli moderování pořadu Nic než pravda už nebude Petr Šiška moderovat Dobré ráno.

Kvůli moderování pořadu Nic než pravda už nebude Petr Šiška moderovat Dobré ráno. | foto: Jiří Koťátko, MF DNES

Moderátor Šiška končí v Dobrém ránu. Kvůli pořadu Nic než pravda

  • 10
Česká televize se rozhodla, že externí člen ostravské redakce Petr Šiška už nebude uvádět Dobré ráno. Důvodem je jeho účinkování v pořadu televize Prima Nic než pravda. České televizi vadí charakter pořadu. Informoval o tom její mluvčí Ladislav Šticha.

"Vzhledem k tomu, že se jedná o 'bulvární typ' pořadu, nechce Česká televize, aby byl její pořad prostřednictvím moderátora s podobnými projekty spojován," zdůvodnil Šticha.

ČT nechce, aby byl zcela odlišný typ pořadů spojován s jedním protagonistou. "Česká televize musí vyjádřit své zklamání, že je nucena ukončit spolupráci s perspektivním moderátorem u pořadu, který má diváky naladit do nového dne," dodal Ladislav Šticha.

Pořad Nic než pravda se začal vysílat v pondělí, v zahraničí mu přezdívají "totální výprodej soukromí". Soutěžící musí odpovídat na nepříjemné soukromé otázky a nesmí zalhat. Správnost jejich odpovědi ověřuje detektor lži. - recenzi prvního dílu pořadu čtěte zde



Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video