Diskuze

Vést lidovce? Pokud by to Jurečka vzdal, zvážil bych to, řekl Hladík

Ministr životního prostředí a místopředseda KDU-ČSL Petr Hladík by neměl problém s dřívějším termínem celostátního sjezdu strany. Po něm volají někteří zástupci strany kvůli kauze kolem předsedy KDU-ČSL Mariana Jurečky související s prosincovou tragickou střelbou na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LL

Ferda mravenec, práce všeho druhu :)

1 0
možnosti
VI

Z deště pod okap.Jeden za 18 druhá za20 bez 2

3 0
možnosti
PL

Člověk zapletený do organizovaného zločinu v Brně je jistě ten pravý člověk co spasí lidovce, to už i ODS působí profesionálněji, kde Don Pablo má na řízení strany maskota P. Fialu.

4 1
možnosti
RZ

Takže lidovci jsou teď na delší dobu mimo hru, páč se budou soustředit na vnitrostranické půtky.

Dobře to prof. Nutella myslel a do Jurečky nešil. Lidovci jsou pro jeho 108 životně důležití.

Uvidíme. Snad se to někam posune.

3 0
možnosti
VS

Me se hrozne libi to novoslovi v dnesni politice. Dneska se misto kdysi obvykleho "jak to vidite" rika "jak to vnimate" a politici "zvazuji" sve dalsi planovane a vetsinou pro zemi skodlive akce.

0 0
možnosti

A pan Jurečka při té příležitosti uspořádá večírek, na jehož závěru, a za fanfár, převezmeš ono břímě. Načež se bude slavit až do Halelúja. Kuci. Kdybych nebyl věřící, tak bych i tím kamenem hodil. Jelikož jsem, a svoje chyby si uvědomuji, tak se na ten kámen jenom podívám. A řeknu si, kolik z desatera oni porušili. U sebe to vím. A stydím se. Někdy prostě není nikde kámen, na který oko spočine. A to je dobře. Domiscum vobiscum. Amen.

PS: To je pro normální a slušné lidi. Ne pro budelípy. Flastence a Chcimíry. (vida, i pýcha se u mě projevuje, takže již tři proti desateru).

4 3
možnosti
RH

Novináři asi zapomněli, jaké je Hladík kvitko. Staci kauza byty. Nebo jak nechal vybírat podřízené být se slovy potěšte mě...

9 0
možnosti
PS

Probůh, jen to ne !

6 0
možnosti

Neber slovo boží nadarmo.

3 0
možnosti
PS

P98e81t12r 52S65e19v42e46r42a

14. 1. 2024 18:20

On by se Hladík tak obětoval?

8 0
možnosti
JM

je sice fajn, že strana má momentálně řadu třicetiletých a čtyřicetiletých členů, jenže volby vyhrávají voliči. A ty jste vy mistři politiky vyloženě odehnali.

6 0
možnosti