Diskuze

Zeman rýpal i otcovsky radil. Oprašte starý program, řekl lidovcům

Prezident Miloš Zeman na olomouckém sjezdu lidovců poblahopřál čerstvě zvolenému staronovému předsedovi strany Pavlu Bělobrádkovi a straně udělil několik "otcovských rad". Podle něj by strana, pokud se dostane do Sněmovny, neměla usilovat o účast ve vládě.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ja bych pro nej mel radu take a bez rypani....

6 9
možnosti

Chápu že diskuse pod článkem o našem prezidentovi jsou na Idnes vždy zásadně plné zdrcených Schwarzenberg-fans, kteří si vylévají zlost nad prohrou ve volbách. A i tak musím chtě nechtě se Zemanem souhlasit. A možná by se někteří mohly zamylset nad tím proč asi kritizoval jako zakládající člen právě pidistranu, kterou zakládal. Těm schopnějším totiž už dávno došlo, že právě onen cíl státi se malou stranou která bude jazíčkem na vahách není tím pravým ořechovým. A Pokud se KDU-ČSL dostatečně poučí z ODS, TOP09 a jejich bezpáteřního živeních prospěchářských finančníků. Tak z ní může vzniknout tolik hledaná pravicová platforma naší politiky.

11 9
možnosti

Ale jdete nekam. Vas prezident je alkoholik a hulvat. No jste jako vas prezident. Rovny rovneho si hleda.

8 12
možnosti

Připomělo mi to jakýsi srandovní propagandistický článek o Kim Ir Senovi nebo kom, jak navštívill všech 4250 těch jejich sovchozů nebo co to bylo, a prý "všude dobře poradil". Propaganda cílevědomně budovala kult vševědoucnosti Milovaného Vůdce.

8 13
možnosti

P34e78t95r 73V37l45c22e20k

8. 6. 2013 22:47

jsi prostě zblblý komunismem a nedá se to léčit, to bude tím

11 5
možnosti

Zeman před nedávnem zařadil KDU-ČSL mezi plevel naší politické scény a nyní jim klidně  jde na jejich sjezd radit, jak by měli politicky, jako strana, pracovat, především asi tak, jak by se to panu prezidentovi všech občanů líbilo. Divím se delgátům a samotnému předsedovi Bělobrádkovi, že mu nikdo z nich ten plevel nepřipoměl a nesdělil mu, aby radil straně SPOZ, která je jeho dítětem.

9 10
možnosti

P37a46v47e43l 21K21u18n66c

8. 6. 2013 21:28

Jestli pan Zeman skutečně prohlásil církevní restituce za téma TOP'09, které jí lidovci nemají "brát", tak buď aspiruje na pozici svého vlastního dvorního šaška, nebo mu masivně a nevratně poškodila paměť nějaká zákeřná nemoc - viróza?

7 11
možnosti

Je sranda, kolik alkoholiku ma sveho prezidenta. Jen ziram.;-D

7 14
možnosti

existuje stránka Kim čong IL kouká na věci... u nás pak JUDr. Haszek Mihály kouká na věci... Zemanovi by měl někdo založit stránku "Miloš Zeman radí, pátrá, informuje... tohle dělal naposledy Chruščov, že objížděl zemi a radil zemědělcům, jak pěstovat kukuřici...

8 11
možnosti

Tak teď jsem konečně pochopil, jak to Zeman myslel, když říkal, že chce být prezidentem všech (možná by bylo lepší slovo králem)

6 9
možnosti

to víte, za těch 10 let na Vysočině se stal odborníkem na všechno... už jen čekám článek "Zeman radí Pirkovi při operaci srdce"

8 10
možnosti

Ha, fan klub SPOZ se vrátil z večeře.

8 12
možnosti

i kdež, to jen na Šlágru skončil večerní blok dua Yamaha ;-D

6 5
možnosti

Spíš by měli z politiky zmizet, až se za nimi bude prášit. ;-D

5 7
možnosti