Diskuze

Ministerstvo jednalo v rozporu se zákonem, soud dal za pravdu brněnskému klubu

Nejvyšší správní soud potvrdil, že jednalo ministerstvo zdravotnictví v rozporu se zákonem v rámci mimořádných opatření vztahujících se k zákazníkům v hudebních či tanečních klubech. Opatření napadl před několika měsíci brněnský klub Fléda.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

On by člověk mnohdy i rád spolupracoval a smysluplně dodržoval opatření která dávají smysl. Ovšem pokud ke mě stát skrze své instituce přistupuje jako k podřízenému, což samo o sobě je špatně (stát nemusí být apriori autoritou), tak pak má chuť, potřeba či důvěra v to co se po mě žádá je nulová. Stát by s námi za všech okolností měl jednat jako s naprosto rovnocenné partnerem, protože ve zdravé společnosti tomu ani jinak být nemůže. Ztráta Důvěry. To je to oč tu běží. Důvěra se nahrazuje manipulativními praktikami mnohdy toho nejhrubšího zrna.

9 0
možnosti
OP

Na místě už je naprosto ignorovat všechna nesmyslná nařízení, nesledovat prolhaná média a prostě normálně žít. Jde jen o to, aby si lidé uvědomili, že jim ze zcela hanebných důvodů politici a farmafirmy ničí životy a ve že chvíli, kdy se na všechny vládní podlosti vykašlou, celý kovidpodvod zmizí

9 4
možnosti
ID

Ještěže máme mezi sebou tolik epidemiologů. Celý svět nám může závidět.

3 13
možnosti
KN

"...která by ukládala povinnosti jako zákaz tance nebo zákaz shromažďování více lidí v klubu navázaný na počet míst k sezení."

Já ti dám Válku maximálně 4 lidi u jednoho stolu. ;-D

23 1
možnosti
PB

Už dlouho jsme neslyšeli státotvorná rozhodnutí načich soudů.

3 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 2
možnosti
LN

L77i10b48o55r 51N75o58v87á44k

23. 12. 2021 21:36

Z toho článku to nejde pochopit.

8 0
možnosti

Tak z 90procent jsou nařízení vlády protiprávní. A ještě omikron na premiu.. Někdo bude mít zkažené vánoce

22 1
možnosti