Diskuze

Kasl mě velmi zklamal, říká nový primátor

Hostem iDNES byl nový pražský primátor Igor Němec (ODS). Protože během on-line rozhovoru nestačil odpovědět na všechny otázky čtenářů, zaslal zbylé odpovědi dodatečně. Nyní přinášíme celé znění rozhovoru. Němec se stal prvním mužem hlavního města po květnové rezignaci Jana Kasla. A co si o svém předchůdci nový primátor myslí? "Pan Kasl udělal velmi silné politické gesto před celostátními volbami. Mě osobně lidsky velmi zklamal. Od jeho zvolení jsem jej nejdéle v radě podporoval, ale s nahrazovaním činů velkými slovy a gesty jsem nemohl souhlasit," odpověděl jednomu ze čtenářů Němec.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ulrich

11. 8. 2002 17:38
Jeden větší lempl než druhý.
Proč tam stále cpou ty odesácký kokoty??
0 0
možnosti

Kopečný Richard

26. 7. 2002 13:33
Mě jste zklamali definitivně bando ODSesácká.
Pana Kasla považuji za nejkompetentnějšího primátorů od listopadu.Jalo slušný člověk nemohl mezi ty gaunery proniknout.Takže pánové Dvořáci,Burgermeistři,Blažci atd.počkáme si po volbách.co Vám projde a jestli češi jsou tak hloupí ?
0 0
možnosti

Mgr. Větrný Josef

26. 7. 2002 13:50
Re: Mě jste zklamali definitivně bando ODSesácká.
Prdlajs, tenhle Větrný není ten Větrný, za kterého se falešný Větrný vydává. Falešný Větrný se jen tváří jako pravý Větrný a pravý Větrný je často nařčen, že je falešný Větrný, ikdyž je pravý Větrný. Už to chápete? Mgr Větrný Josef
0 0
možnosti

Pražan

26. 7. 2002 11:50
Vy jste nás také zklamal
A Vy jste nás už dávno a opakovaně zklamal. Teď se o to pokoušíte znovu...?!
0 0
možnosti

26. 7. 2002 11:46
Hlavně, že nezklame Němec!
0 0
možnosti

Mgr Větrný Josef

26. 7. 2002 10:03
Pozor, Mgr. Větrný Josef není pravý Mgr. Větrný Josef. Nepravý Mgr. Větrný Josef se za právého Mgr. Větrného Josefa pouze vydává. Pravý Mgr. Větrný Josef jsem já, na chatu jsem tak již zaregistorván. Proto všechny reakce Mgr. Větrného Josefa nemusejí pocházet od pravého Mgr. Větrného Josefa. Asi se nějaký nekalý živel snažil zdiskreditovat jméno Mgr. Větrný Josef . S pozdravem Mgr. Větrný Josef
0 0
možnosti

Jirina

25. 7. 2002 14:47
Prideleny byt
Dobry den pane primatore,                                                                                
 souvislosti s kauzou " pridelene byty ve Spindl. Mlyne a v Praze pracovnikum magistratu" by mne zajimalo, jak dopadl pripad Vaseho pana bratra, ktery mel jakysi problem s pridelenym bytem v Praze 7. Dekuji za odpoved a preji hezky den.
0 0
možnosti