Diskuze

Hokej rozpoutal rekordní inspekce

Hokejové mistrovství přimělo Českou obchodní inspekci, aby uspořádala jednu ze svých nejrozsáhlejších akcí. Inspektoři dosud podnikli ve spolupráci s policií takřka 500 kontrol. Zásah překonal rozsahem bedlivost inspekce v době zasedání NATO či MMF v Praze.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Isbjoerna

6. 5. 2004 15:21
Zajimalo by me,
jestli se vstupenky na semifinale a na finale budou na cernem trhu tak dobre a draze prodavat, kdyz je jiste, ze CR nehraje.
0 0
možnosti

cejkis

6. 5. 2004 15:15
..
ČOI se velkých ryb jako je aquapol bojí, ale když mají zasáhnout proti překupníkům, tak rozpoutají velkolepou akci, při níž jsou inspektoři tv davu tak nenápadní :)))
0 0
možnosti

rewell

6. 5. 2004 10:25
a o čem je řeč vážení?
mohu si prodat co chci, za kolik chci, komu chci. Ani ČOI natož grosstapo nemá šanci. To co předváděj čojáci a grosstapové je hodné socialistického režimu bývalého ČSSR či Číny a pod.
Nikomu do toho nic není
Jediná obrana je ta, že nebudu od nikoho kupovat lístky. Nic víc, nic míň. A ti co už dostali nějaké pokuty, doufám, že daj vše k soudu, aby vysoudili na tomto zajebaném státu odškodnění za překazování kšeftu.
0 0
možnosti

Ladyk

6. 5. 2004 8:10
Scénář je tento:
Šéf ČOI: "Už tři dny kdákají v TV o kšeftování s lístkama. Doufám, že to přestane, na odpolední přesčasy nemám v budgetu prachy." Pátý den: "Bando jedna podřízená, jak dlouho to budu ještě poslouchat v TV? Jděte do těch ulic, ať Vás jde vidět, sic mě to bude stát sesli!" Šetý den: "Tak jim zase nestačí, že nás je vidět, teď nám budou vyčítat způsob kontroly. Ať si je chytají policajti, my jen kontrolujeme. To jste chtěli, ne?" Novinář: "A co koordinovaný postup ve spolupráci c PČR?" "Furt něco mají, je to tak složité, zůstat na židli. Čert mi byl dlužný to blbé mistrovství." "Táhněte do hospod a taxíků, ať něco vykážem. Všichni, kdo mají ruce a nohy! Hlavu? Ne, to není nutné, stačí ruce a nohy. Vpřed!" Tisková konference: "Největší akce v dějinách ČOI..."
0 0
možnosti

turista-

5. 5. 2004 21:49
Obchodni podminky
Ja myslim, ze to je jasny. Obchodni podminky ze sazkaticket.cz, predpokladam, ze plati i pro prodej pres terminal: Zákazník se zavazuje, že zakoupené vstupenky nebude již dále prodávat v České republice ani v zahraničí samostatně či prostřednictvím jiných ticketingových společností, třetích subjektů nebo jiných předprodejních systémů. Zakoupené vstupenky není dovoleno dále distribuovat a prodávat.
0 0
možnosti

Blade Runner

5. 5. 2004 19:19
Nemá obdoby?
Během akce, která nemá obdoby vybrali již 70.000 Kč na blokových pokutách? Minimálně tolik má dostat pokutu jediný překupník. Vyhrožují pokutou až milion a vyinkasují tisícovku. Jsou úplně na hov*o!!! Redaktor je asi taky trochu mimo, když srovnává MS s MMF nebo NATO. Nevšiml jsem si, že by před kongresovým centrem nabízeli nějací překupníci předražené vstupenky a v hospodách nalévali ministrům a prezidentům pod míru.
0 0
možnosti

Onion_cz

5. 5. 2004 19:06
VZKAZ
VZKAZ TEM CO TY PREDRAZENE LISTKY KUPUJI: STE DEMENTI ZE JIM TO KUPUJETE  
0 0
možnosti

tululums

5. 5. 2004 17:34
COI se schazi pred halou
Uz zacinam rozumet aktivite COI a mozna i policie. Sesli se tam vsichni z COI, kteri jeste nemaji listek pro sebe a svou rodinu... A aby se nereklo, tak semtam pohodi drobnou pokutu.
0 0
možnosti