Diskuze

Hamáček i Kubera hájili postup státních zástupců, který kritizoval Zeman

Jan Hamáček i Jaroslav Kubera v nedělním diskusním pořadu české televize Otázky Václava Moravce odmítli Zemanovy útoky na státní zástupce. Zeman se ve čtvrtek kriticky vyjádřil vůči šéfovi olomouckých vrchních žalobců Ivo Ištvanovi. Káral ho za nedávný policejní zásah v Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže, který proběhl kvůli údajnému ovlivňování tendru na výběr dálničního mýta.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

...tohle byla debata dvou nevzdělaných lidí, nic neřečeno, jen fráze. lži a jalové kecy.

nedovedu si představit Kuberu na nějaké zahraniční návštěvě!!

0 0
možnosti
JK

J71i94ř24í 17K47a30m67i66š

31. 3. 2019 21:10

o nezávislosti a přístupu padni komu padni u tria Bradáčová Ištván Šlachta by se dalo pochybovat, některé jejich postupy či vysvětlení některých vyšetřování jsou přinejmenším pochybné... v tom má možná Zeman pravdu, samozřejmě do zákulisí nevidíme... když ale premiér řekl, že právu v této zemi nevěří, když trestní stíhání se dá koupit? má pak v právní stát věřit i běžný občan Česka ?!

0 0
možnosti
AD

Právu a policii se v naší zemi nikdy nedalo věřit, viz doba pobělohorská nebo poprvorepubliková! Justice přece "podle zákona" popravila i Slánského a Horákovou!!! A co ty "popravené" na hranicích republiky!

0 0
možnosti
ŠS

Je smutné že útočí prezident země.

2 0
možnosti
JS

Beda muzum kterym zennan vladne!Oups!

0 0
možnosti
Foto

J74i35r35k57a 94H30o32n52c70ů

31. 3. 2019 15:41

Kubera se mi v OVM hodně líbil. Jeho myšlenky mají hlavu a patu a jsou pravicové. Jako by snad ani nebyl z ODS.

9 0
možnosti
MK

Nojo Zeman, tvrdí že má paměť jako slonové ale jeho tvrzení že na politiky a veřejné činitele se presumpce neviny nevztahuje se mu dočista vykouřilo z hlavy.

6 0
možnosti
MB

A o to právě jde - Čaputová bude slabá! Lépe by ji slušelo, mít hlavu našikmo, někoho napadnout a mluvit více barytonem. Nahodit tvář pohřebního řečníka a domáhat se popelníčku! I nějakou hyenu, by tam měla šoupnout ! Působilo by to tak nějak - Státotvorněji ... :-)

9 0
možnosti
PZ

Dle kompetentnosti by měl být odvolán zEman.;-OR^(b)

17 0
možnosti
Foto

Zemanovy blaboly plynou a reka tece.

25 0
možnosti