Dívka měla skončit za pár hodin jako prostitutka

Praha - V noci na čtvrtek unesli neznámí pachatelé přímo z centra Prahy devatenáctiletou dívku. Ihned ji odvezli do severních Čech a přinutili k prostituci. Taxikář údajně dostal za dovezení dívky přímo k pachatelům tři tisíce dolarů. Mladé dívce se podařilo ale ještě v noci násilníkům uprchnout a celý případ oznámit na policii. Ta zatím nechce k případu podávat jakékoliv informace.

Z diskotéky v Karlově ulici v centru Prahy vyšla devatenáctileté Soňa se svou kamarádkou kolem dvaadvacáté hodiny. Stál tam taxikář, kterého dívka podle vidění znala. Taxikář ale dívky na jimi požadované místo nedovezl.

Když si kamarádka na náměstí Kinských v Praze 5 na Smíchově odskočila k sobě domů, taxikář na Soňu v autě vytáhl pistoli a pohrozil jí smrtí, když ho nebude poslouchat.

V tu chvíli přijeli jeho kumpáni - údajně samí Rómové - v jiném autě a společně Soňu do něj odvlekli. Pak s ní odjeli do vesnice Bílina u Teplic. Tam ji nejprve chvíli drželi v jednom bytě a pak ji odvezli na silnici a přinutili k prostituci.

Dívka ale násilníkům v nestřeženém okamžiku utekla - když u ní zastavil zákazník, rychle mu vše řekla, naskočila do jeho auta a oba odjeli směrem k Praze.

U pumpy nedaleko Kladna ji muž vysadil, aby zavolala policii. Dívka šla za zaměstnanci benzínky, kteří tak učinili. Dívku museli ošetřit lékaři, protože si v pranici s násilníky poranila kotník.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video