Diskuze

ČSSD, to jsou dvě strany s jedním názvem

"Je to Občanské fórum číslo dvě." Když šéf českých komunistů Miroslav Grebeníček před devíti lety tohle – z jeho pohledu vrcholně pohrdavé – hodnocení sociální demokracie pronášel, mělo to svou logiku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Frasura

2. 4. 2005 22:23
Politicky kabaret
Uz me unavuje cely ten politicky kabaret nasi vlady.  Panove, vy co se tvarite, ze vam jde o blaho nasi zeme a obcanu si uz opravdu nevidite ani na spicku nosu? Po tom co predvadite se zacinam stydet, ze jsem obcanem teto zeme. Kdy si prestanete delat z politiky vynosnou a zaroven bezpecnou zivnost? Ted se handrkujete kdo ma vcem prsty a kdo by mel ci nemel odstoupit. Kdyby byla snaha prosadit uz drive kvalitni protikorupcni zakon, mohli jste vsem tem taneckum predejit. Udelat takovy zakon by melo byt zajmem vas vsech a pokud ne, tak tam nema nikdo z vas co delat!!!
0 0
možnosti

Nik

26. 3. 2005 9:33
Jaká ironie...
Pokud nebude Gross zvolen předsedou, tak si jen s mírným časovým posunem prožije obdobu toho, co si prožil Špidla, když mj. v důsledku Grossových intrik musel odejít.
Gross pouze nemůže počítat s tím, že by se "upíchl" v Evropské komisi.
0 0
možnosti

vladino

26. 3. 2005 11:04
Re: Jaká ironie...
Když půjde svinským krokem od válu, pochybuji, že by se upích' v Bruselu...
0 0
možnosti

kontrola

26. 3. 2005 2:52
Vsechno jen ne Gross
Na obrazku je oznacen pan, ktery byl viden v Grossove ochrance pri vyhlasovani vitezu ankety ANNO v Ustrednim dome zeleznicaru. Fotografovano z mobilu na demonstraci za odstoupeni S.Grosse na Vacl. nam. dne 24.3.2005 ktere se jako cestny host zucastnil Vladimir Hucin.
Pan premier Gross neprestava ve svych darebackych praktikach.
 
Fotografie spicla zde:
0 0
možnosti