Diskuze

Nemocnice chystají další infekční lůžka, nedostává se jim ale personálu

Lůžka s ventilátory jsou v Praze skoro zaplněná, řekl tento týden nový ministr zdravotnictví Roman Prymula. Lidí hospitalizovaných s koronavirem je totiž nejvíce od začátku pandemie. Nemocnice nejen v hlavním městě proto přemýšlí, jak vyčlenit další lůžka pro tyto pacienty. Vhodná ale nejsou všechna oddělení, větší problém je navíc vytíženost personálu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Proc novinari nesiji do vlady,ale do obcanu ?

0 1
možnosti
Foto

Novináři přece potřebují vydělávat. Vláda si noviny nekoupí místo občanů.

0 0
možnosti

A ja myslel,ze jsme pripraveni. Opet ne,jako s rouskama. No nic vlada na nas prdi. Ja myslel,ze uz v Praze je postaven hangar a v jinych mestech rovnez nemocnice pro 100vky nemocnych. Aspon vidite kdo veli a jak se o Vas stara. Teprve ted zacne ta spravna panika. Nejsem z tech co covid nejak prozivaji,ale tohle je vysmech obcanum. Za smrt nebudou moci obcane, ale nase vlada.

2 0
možnosti
Foto

Chlape, k vypráznění nemocnic stačí vystěhovat uzdravené z "chřipečky" do náhradního ubytování. Není to starost nemocnic, ale obcí. Postihovat 10 mil občanů kvůli tomu je protiústavní.

0 0
možnosti

Milý státe řízený profíky z ANO, co jsi dělal od jara?

Máme snad nejvíc nově nakažených na tisíc obyvatel v Evropě, hygiena drsně nestíhá, testujeme strašně málo (incidence kolem 10% říká, že spoustu nakažených nezachytíme), politici a státní správa nám evidentně lžou (Ludvík) nebo tají informace (Dušek), nemocnice už teď na začátku vlny nestíhají.

Kdopak za ten nepořádek může, milé ANO???

2 0
možnosti
Foto

Všichni pláčou, jen Ludvík z Motola tvrdí, že se nic neděje. Nakažených pacientů mají v nemocnici málo ;-)

3 1
možnosti

Tak aspoň budou kam vozit ��

2 0
možnosti

ODS určitě přijde s napadem že by mohli pomoct pošťáci

1 2
možnosti

Než pokus dělat si vtipy z opozice, tak bych se zajímal, kdo způsobil, že zdravotnictví je tak nepřipraveno?

Kdožeto má v gesci zdravotnictví? Kdožeto nám už X let vládne? Kdožeto před pár měsíci říkal, že přebírá veškerů zodpovednosť?

2 0
možnosti
Foto

Ptám se všech, kdo se ode mě mohli nakazit koronavirem: "Dáváte mi souhlas, abych vás bonznul v případě, že mě usvědčí nepřesný test?".

.

"Ne, nepřeji si!". Je to v rozporu s GDPR. Informace o lidech z telefonu se nesmějí předávat veřejnosti!

0 2
možnosti

Jenže rozšiřovat nakažlivou nemoc je trestné, v tom je ten covid roven třeba kapavce;-)!

2 1
možnosti

Je správné vybídnout, ale také nabídnout. Jsou lidé, kteří byli vyšoupnuti- vystrnaděni. Přijmeme je a zaplaťme. Když se někdo obětuje, tak oceńme. Jen ať ti politici už neklamou řečičkama, to jen znervózńuje.

0 0
možnosti

"Měl by existovat boxový systém, tedy jednolůžkové pokoje se sociálním zařízením" To by byl sice ideál ale Infekční pacienti s mírnějšími příznaky můžou být klidně i vícelůžkových pokojích, primárně by ale měli být odděleni od těch necovidových.

0 0
možnosti

Čím dál víc se ukazuje, že třeba novinářů je u nás příliš mnoho zatímco zdravotnického personálu málo. Z hlediska sledovanosti je dobré neustále poukazovat na nedostatky ve zdravotnictví a jedním dechem kritizovat vládu za navyšování platů zdravotnického personálu v období hospodářské krize a jiné nedostatky. Ke zlepšení situace občanů ČR to ovšem nevede. Navrhuji proto zřídit rekvalifikační kurzy "z novináře zdravotní sestrou" a tímto způsobem navýšit počet chybějících zaměstnanců v nemocnicích. Jsou to vzdělaní lidé s širokým záběrem a jistě jim to půjde velmi dobře. I s rouškou na ústech a v ochranném obleku;-)

4 2
možnosti

D88a96n34i21e35l 46K39r12o80c

27. 9. 2020 15:05

;-DR^ Copak nevíte, že zdravotnictví dnes rozumí každý, kdo byl u dochtora s hemeroidy ?

7 0
možnosti

Asi se mi to jenom zda, ze lide neumi pocitat, ale co, realita je do tydne, dvou trkne.

Prohrana bitva...

4 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
2 1
možnosti