Diskuze

Co žerou kanony?

Představte si, že platíte pronájem osmipokojového luxusního bytu, ale bydlet smíte jen v předsíni - všude jinde se rozlezla houba. Nebo že si koupíte auto, na němž fungují - byť krásně - jen reflektory. Jsou to velmi špatné investice. Za posledních dvanáct let přesně tak vložily vlády naše peníze do vojenské výzbroje. Platíme stále ohromnou armádu a užitek máme nanejvýš z elitních jednotek.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jan Klapka

22. 4. 2002 8:31
Nepořádek je samonosný
V souladu s náladou národa, že za všechno může korupce a ti oni jsem také nadával na nejmenované činitele v naší armádě jak to můžou dopustit. K mému vlastnímu překvapení jsem došel ke zkušenosti, že nejde ani tak o korupci ale o absolutní neschopnost systému. Nevím co je horší, ale neschopnost se nedá kvalifikovat jako trestný čin takže je hůře odstranitelná. Takže nezbývá než se s KDU ČSL modlit - Bůh ochraňuj naši armádu. Držím panu Tvrdíkovi palce, ale obávám se že jeho úkol je Herkulovsky nesnadný.
0 0
možnosti

Pavel Lachtan

22. 4. 2002 5:17
Vyzadal jsem si prijeti u Dr. Vyborneho,
abych mu jako tehdejsimu ministru obrany (KDU-CSL) pred nekolika lety predal varovani zahranicnich vojenskych expertu, kteri popsali budouci vyvoj situace v armade naprosto v souladu s dnesni realitou. Durazne jsem jej jako dustojnik (dnes uz byvaly) zadal, aby zavedl hospodareni v armade v souladu s KONCEPCI armady, jinak dojde k obrovskym ztratam. Dnes uz, dikybohu, dustojnik nejsem, ale stale mi zni v usich jeho vysmech, kdyz me hbite vyhazoval ze sveho honosneho uradu na Valech:"Pane kapitane, vy asi budete dobry vojak, ale spatny politik....!!!" Volte KDU-CSL nebo si volte koho chcete, stejne je to fuk. Svoji armadu jste si nechali rozkrast a jeste jste jim za to zaplatili, hlupaci!
0 0
možnosti