Diskuze

Česko drtí chřipka, vytěsňuje jiné viry. Nemocnice řeší problémy s lůžky

Menší nemocnice nezvládají přísun nemocných s chřipkou. Překládají je do dalších oddělení, například na gynekologii či ortopedii. Ruší také některé plánované výkony. Experti navíc varují před covidem z Číny. Evropská unie nyní chystá jednotné celoevropské opatření.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VF

V rodině se to přehnalo krom mne celou rodinou díky jedné uvědomělé pracovnici která jednoho nakazila.

Doufám že mě to už nedožene. Myslím si že mi pomohlo pití Yuzu o kterém píšou že dodává přes 170% denní dávky vitamínu C ale i kdyby ne aspoň dobře chutná:-)

2 0
možnosti
EK

to se divím. telemedicína frčí, vím o dvou lékařkách, které řekly nemocným v pondělí "mám plno, nejdřív přijďte v pátek".

1 0
možnosti
TV

Mno to je otázka. Akutní případy by se neměly odmítat - myšleno je svévolně posouvat na pozdější termín. To je myslím v rozporu se zákonem. Problém je ale v tom, že to někteří zneužívají. Myslí si, že potřebuji akutní pomoc, přitom se pak zjistí, že až tak akutní to není. Respektive nevyžadovalo lékařskou péči, ale jen domácí péči.

1 0
možnosti
JR

Musím ocenit titulkáře idnes, že se vrátil k osvědčené trojici drtí-svírá-kosí. Experti Prymula a Šerý doplňují 2 roky starou šablonu covid.blabla.huhuhu.pptx.

2 2
možnosti
JK

Moc cinanu sem nejezdi? Ale do Nemecka urcite a roznesou to po letistich a mame to tady od zlutaku.

4 1
možnosti
MT

Pokud Čína opět neposkytuje všechny informace, má jejím občanům být zakázán vstup do celé EU, pokud neprojdou dostatečně dlouhou karanténní, kterou si navíc uhradí.

14 0
možnosti
MP

honem, zavřít papírnictví.

3 3
možnosti
DN

Evropa chystá .... A na kdy? Na duben nebo květen? Aby to nebylo zbytečně překotné.....

7 0
možnosti
PR

Pravidelná jízda na kole do práce (pokud není sníh a led), 1x do měsíce sauna (včetně ochlazovacího bazénu), 1x měsíčně bezplatné darování plazmy, žádné očkování proti covidu či chřipce = ani jednou covid pozitivní, spotřeba Paralenu cca 1 krabička za 3 roky.

Ačkoli nemám pocit, že bych pro své zdraví dělal něco extra, když vidím fronty těch, kteří s každou rýmičkou či kašlíkem běží do lékárny či k lékaři, říkám si, že by výše zdravotního pojištění měla být diferencovaná, podle chování pojištěnce, tak jak je to v civilizovaných zemích. Anebo alespoň zavést povinnou spoluúčast do určité hranice, ve Švýcarsku to bývalo 700 CHF ročně.

Ovšem chápu, že v ČR to nejde - lékárenští překupníci by padli na ústa a farmaceutický reklamní byznys by zašel na úbytě.

6 5
možnosti

Saunu to chce týdně :-)

1 0
možnosti
MJ

Dva roky systematického ničení imunity nejrůznějšími "opatřeními" přináší své ovoce...

11 15
možnosti
MN

Akorát že ve Švédsku řeší to samé

2 0
možnosti
Foto

To je ta ptačí chřipka?

0 0
možnosti