Diskuze

Češi, jste skvělí. Britská velvyslankyně se loučila ve stylu Lásky nebeské

Britské a americké velvyslanectví vytvořila sváteční spoty, ve kterých přejí Čechům hezké Vánoce. Zatímco Britové video natočili jako parodii na vánoční film Láska Nebeská, Američané pojali svůj příspěvek o něco komorněji. Nový velvyslanec Stephen King v něm vypráví o králi Václavovi, který je díky koledě známý i v USA.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RM

Hrůza je, že se její chování, které je normální a přirozené, považuje za symaticky trhlé atd. Je prostě normální a na nic si nahraje!

0 0
možnosti
JR

To musí být úžasná žena. A to srovnání se Schapirem jí na sympatičnosti ještě přidává:-)

0 0
možnosti
MV

Cože, na sovětském velvyslanectví? Aha, to není sovětské velvyslanectví. Už jsem myslel, že svět se zbláznil. Takto je vše v pořádku.

0 0
možnosti
LN

Jo, tak tohle mi připadá jako skvělá reklama pro zájemce o práci:-) Kdybych něco hledala, tak tohle by mě přesně naladilo na to, abych tam šla:-)

1 0
možnosti
MP

sympaticke, neformalni, trochu nebritske, o to zajimavejsi.

Britove mi v EU budou chybet. Patrim k tem, co v EU nevidi jinou alternativu, ale je potreba poslat nekam Schultze a spol. V tomto jsme hodne ztratili.

7 1
možnosti
DV

Blíži sa výročie nehanebnej zrady na Československo (1938), tak robia opičky.

1 13
možnosti
MP

nerozumim, co vlastne chcete rict- nehanebne?

7 0
možnosti

Já tam chci pracovat :-D

4 0
možnosti
DV

vraj majú ešte niečo volné, košte, kýbl a hadr.

1 2
možnosti
KB

Jo, jo pěkné to je. A kromě toho, že jezdí starou škodovkou a hrála s britskými ochotníky divadlo, tak také +/- v r. 2013 s kanadským velvyslancem Ottou Jelinkem a dalšími bojovala proti korupci u nás. Co na tom záleží, že sám Jelinek měl problémy s korupcí a nechávali se hostit na Čapím hnízdě. Vše dostupné na netu.

2 1
možnosti
MR

Unfortunately, she is so english

1 3
možnosti
TH
PP

ta krásná slečna, co stojí úplně nalevo vypadá jako Sarah Michelle Gellar.... Buffy, přemožitelka..jojo, té je tu třeba :-):-)

2 0
možnosti
KL

Vas bych chtel.. poznat. Nedame pivo?

2 0
možnosti