Diskuze

První část amerického konvoje je v Česku. Další vozidla dorazí v pondělí

Do Česka dorazila v neděli večer první vozidla amerického vojenského konvoje. Před půl desátou skupina přijela do země přes přechod u Břeclavi. Konvoj se vrací ze cvičení NATO v Maďarsku na svoji základnu v Německu. Skupina je rozdělena na menší části, další vozidla dorazí v pondělí a úterý večer.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Když tu měl projíždět ten první konvoj před několika lety, tak rusácká propaganda chtěla vzburcovat svoje poskoky, aby ukázaly, jak tu amíci nejsou vítáni a jací to jsou pro čechy okupanti. No a dopadlo to tak, že všude podél dálnice stáli lidi s americkýma vlajkama, mávali jim, vítali je, ke kasárnám jim nosili pivo, na den otevřených dveří se přišlo podívat 20 000 lidí, umělci jim pořádali vystoupení a organizovali diskotéky, politici je oficiálně vítali atd. Od té doby u nás radši drží proruské živly papulu a nikoho skoro nezajímá, že tu projede několik jejich konvojů ročně.

3 1
možnosti
JL

J13o33s83e19f 12L86a89n28z

14. 6. 2021 7:45

Technická přestávka na Slovensku- to jako příprava na Ťokův průsmyk?

0 0
možnosti
LF

Prej NATO je na svém území. Článek je o první části amerického konvoje americké armády, která projíždí přes Českou republiku do Německa na svou základnu.

Tato vracející se americká armáda ze cvičení konané v Maďarsku přejíždí území členského státu NATO, české území.

Já myslím, že je dostačující 1x ročně přejezd americké armády v počtu cca 600 vojáků, bylo by zbytečné každý den zatěžovat a využívat jedinou dálnici D1,která je již tak přetížena.

Proč budovat vojenskou základnu NATO v tak prťavé zemičce, jakou je kotlina česká, jak si přeje Jarda Hofmann, možná ještě několik "hofmannů". Radar byl odmítnut. Vojenská výcviková místa v Česku jsou, tam rovněž mohou vojska NATO cvičit (Doupov, Libavá ....).

Po silnici to americké konvoje mají nacvičeno, zmapováno, nyní vyzkoušet vagónování, to by mělo být rovněž součástí vojenského cvičení.

A k tomu tančení holek ze Škodovky v tom čtyřicátom pátom ? Chybí z rozbombardované Škodovky.

2 4
možnosti
Foto

Radar byl odmítnut po dezinformační kampani organizované a placené ruskem.

5 2
možnosti
LN

To tenkrát v čtyřicátom pátom

když Plzeň osvobodil Patton

s tanky a děly, na džípech bílý hvězdy měly

Jak pestrý krovky tančily holky ze Škodovky

a místní krásky zpívaly sborem:

"Škoda lásky...."

2 0
možnosti
PN

Rusko je bez nuklearnich zbrani velmi slabe. NATO ma 645 letounu F-35, Rusko jen stovku ekvivalentni letadel. A tak je to skoro se vsim mimo nuklearni zbrane. USA silne investuji do laserove protiraketove obrany. Kdyby se jim to podarilo dotahnout, tak budou mit hodne navrch i nuklearne. Rusko to vi, takze urcite nebude utocit na NATO a ani nechce. Maji dost svych starosti doma a tragickych zkusenosti s valkou jako maloktery narod. Za ww2 nebyla v Rusku rodina, kterou by to krute nezasahlo. Ustupovalo se az k Moskve a vsechny vesnice skoncily vypalene. USA maji tu drzost doporucovat Nemecku, kde maji kupovat plyn a zda postavit Nord Stream. USA potrebuji vyvolavat pocit ohrozeni ze strany Ruska a USA stale hledaji cesty jak budovat dalsi zakladny u ruskych hranic. USA touzi po ruskem nerostnem bohatstvi za cenu valky ve vychodni Evrope.

6 6
možnosti
JB

Tak blbí skutečne nejsou. Rusko jim rádo dodá suroviny co potřebují. Dostat je za cenu války, by bylo astronomicky drahé.

JInak kdyby SSSR nepostavil Německo vojenský na nohy a nezačal s ním jako spojenec druhou světovou, tak by tu zemi rozbitom neměli.

6 2
možnosti
PB

P27e81t64r 25B23e90n21a

13. 6. 2021 22:56

Takhle vypadaji spojenci, ne jaky ty co k nam prijeli v 68 a na ktery dodnes se slzou v oku vzpomina nase ruska pata kolona

11 5
možnosti
JH

tak je to armáda Spojenců. armáda státu co se velkou měrou podílel na vzniku naší republiky, armáda státu co 2 x pomohl zachránit Evropu, armáda státu co u nás osvobodil kousek území (ten co mohl) a nic si za to nenárokoval či nevzal

11 0
možnosti
MS

škoda že přes nás nejezdí častěji, prskání místních bolševiku je učiněná rajská hudba R^

11 4
možnosti
JH

osobně bych tu raději měl jejich stálou základnu

6 2
možnosti
PV

P13e54t15r 92V18r70a88n87i29k

13. 6. 2021 22:40

Jeziiiis zase okupace ?????

3 10
možnosti
FO

Doufám, že tady rozsévači demokracie taky neosvobodí nějakou fabriku jako nedávno v Bulharsku..

3 1
možnosti
JH

co se tam stalo tak hrozného ?

3 1
možnosti
PP

Raděj bílé hvězdy, než rudé.

13 1
možnosti