Diskuze

Vulgární muž vrazil ochrance supermarketu „pistoli“ do žeber

Havířovští policisté i strážníci vyjížděli večer k obchodnímu domu Tesco. Podle hlášení tam zákazník ohrožoval ochranku střelnou zbraní. Nakonec se ukázalo, že má jen zapalovač ve tvaru pistole. Přesto mu hrozí až rok vězení.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

ppelc

18. 9. 2009 15:39
To je trouba

co kdyby na to nekdo vazne zareagoval a proste ho strelil?

0 0
možnosti
V

vidocqcz

18. 9. 2009 18:19
Re: To je trouba

Teď jsem si to také říkal. Odstrčil bych mu ji, vytáhnul svojí (ne zapalovač) a zastřelil ho. A pak bych, jak je normální v tomhle státě, čekal ve vyšetřovací vazbě nejmíň rok na soud :-)

0 0
možnosti
K

kelmi

18. 9. 2009 9:44
ROK VĚZENÍ-NA NÁMĚSTÍ VEŘEJNĚ NAKOPAT PR..L

Při liknavosti soudu ještě vysoudí odškodnění,že nedostal spravedlivý trest.Nakopat botou s ocelovou špičkou,bude mít ostudu,do hospody si půl roku nesedne,jak ho to bude bolet.

0 0
možnosti
P

přezdívky_došly

18. 9. 2009 9:37
Zavřít na rok dědka praštěnýho

0 0
možnosti
JU

jenicek25

18. 9. 2009 9:44
Re: Zavřít na rok dědka praštěnýho

Taky bys vrazdil, kdybys zjistil, ze ti vyprodali zlevneny zeleny maso, a ty jsi se pritom na nej tesil celej mesic, nez ti prijde duchod :-P

Tyhle duchodci jsou neskutecne agresivni, nedavno jsem videl dva jak se prali v Kauflandu o posledni kus nejakyho zlevnenyho uzenyho balenyho masa. Jeden mlatil druhyho destnikem, ted druhy na toho prvniho utocil vozikem. Musela je odtrhnout az Mestska Policie. Dedci byli brunatni vzteky.

0 0
možnosti