Diskuze

Slánskou silnici blokovala nehoda 11 aut

Zhruba hodinu blokovala dopravu na rychlostní silnici ze Slaného do Prahy hromadná nehoda. U Středokluk havarovalo jedenáct aut, z toho dvě nákladní. Jeden člověk byl lehce zraněn. Žádná výraznější škoda není hlášena. Při jiné havárii na Příbramsku zemřeli dva lidé.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jufik

23. 1. 2004 19:27
Náhodou
Náhodou, v takovém Polsku je přechod přes dálnici naprosto běžným pravidlem. Taky se na místech, kde chybí svodidla bez problémů odbočuje a otáčí. Chvíli mi trvalo, než jsem si na to zvykl, ale pak to šlo.
0 0
možnosti

Bez_zavazku

23. 1. 2004 12:34
Nehoda u Středokluk
Je až s podivem, že se na tomto úseku stává tolik dopravních nehod. Je až s podivem, že do této doby nedošlo k nějakému řešení, aby se nehodám pokusilo zabránit, byť třeba snížením rychlosti.
0 0
možnosti

john_davids

23. 1. 2004 13:13
Re:
snížení rychlosti nepomůže... naopak by paradoxně mohlo vést k tomu že nehod přibude. V tomto úseku se standardně jezdí okolo 160km/h a pokud by najednou někdo se "plazil" 90km/h tak by možná spíše nehodu způsobil. Tím samozřejmě nechci říct že je správné "lítat" po silnici okolo 200km/h. Ale musím se přiznat že já v tomto úseku také jezdím okolo 220km/h. Přijde mi to tam vcelku přehledné a  opravdu nechápu proč se tam stává tolik nehod.
0 0
možnosti