Diskuze

Násilník s nožem chtěl od dětí mobil

Českolipští kriminalisté pátrají po neznámém muži, který s nožem vymáhal na dětech mobilní telefon. V jednom případě sice nebyl ozbrojený a majetek nevyžadoval, nicméně žákovi bránil na chodbě školy v pohybu. "Všechny tři případy se odehrály v pondělí třináctého ledna za bílého dne," vyjmenovala společné znaky přepadení českolipská policejní mluvčí Ivana Baláková.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Thyronx

18. 1. 2003 1:10
A do ceskych skoll se dostane kdokoliv kdykoliv?
Vzdyt na detech nezalezi...maji mensi cenu nez volne pobihajici pes...ten ma i vetsi prava na ochranu. Vy Cesi moc radi deti nemate ze? A coz teprve Vasi zakonodarci....ti si z vas delaji legraci.Je potreba je volit znovu a znovu.Vzdyt  ta jejich "koryta"...a jejich neschopnost Vas docela bavi.Jste stat ignorantu a bez ohledu jestli muj prispevek iDnes vymaze.
Coz takhle zamykat skoly pri vyucovani a mit skolnika? Myslim ze ale platove by to neunesla pani Buzkova.Vase ministryne Vas ma,vite kde?
Zijte blaze v domneni ze Vase skolstvi je nejlepsi na svete,ze ve Vasi zemi jsou  deti v bezpeci a ze se jim prece nemuze nic stat. Mimochodem,kolikrat jste dnes ve vasi visce potkali Policejni auto ci straznika? A kdyby se neco stalo za jak dlouho by se nekdo z nich ukazal?
0 0
možnosti