Diskuze

Zloději zneuctili horolezecký hřbitov. Ukradli desky se jmény obětí hor

Ani posvátné místo českého horolezectví nezůstalo ušetřeno před zloději barevných kovů. Symbolický hřbitov v Českém ráji je chudší o deset desek se jmény dvaceti horolezců, kteří zahynuli na skalách nejen v tuzemsku, ale i při expedicích v cizině. Škoda přesahuje sto tisíc.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je to hrozné. 20 let tam chodím na bohoslužbu a ba i letos jasem tam byl. Před vánoci tam vše bylo a po nich je po nich. Jediné co by již zabránilo takovému vandalství je, vrátit se do středověku a sekat ruce.

Druhá možná věc, která by byla humání z hlediska dnešní civilizace, je přenést zodpovědnost i na výkupce. Vykoupení kradeného dáti na stejnou úroveň jako ukradení. Není v tom žádný rozdíl. Dál omáhají zlodějům k penězům. Vždyť vykupujícímu musí být jasné, že to nepochází legálně. Jsou to stejné tváře tak, kde by to najednou našli. Doma pod mostem to určitě neroste.

0 0
možnosti

Včera jsem viděl,jak parta neviditelnych rozebirala vrak auta.To byl frkot....Co půjde do sběru,ostatek nechaji tam,kde je,připadně zapali a nikomu nic....ekologicka likvidace ,nebo tak něco,šumafuk.oni povinnosti nemaji,jen prava......

0 1
možnosti

Jo akorat nez se do toho pustili tak to vrak nebyl a Klaus jim ted poslal posily

0 1
možnosti

-kdo to byl,tralalalalalal....

0 0
možnosti

K91a66r95e35l 75D16r65d11a

2. 1. 2013 23:20

SUĎTE

Sváteční slovo Aleše Jalušky. Hovoří husitský kněz a vězeňský kaplan z Valdic.

http://www.ceskatelevize.cz/porady/880349-svatecni-slovo/305294341900007-svatecni-slovo-alese-jalusky/

3 minuty s ... Miloslav Lubas - Janovice nikdy více, lepší kouli do palice! Hovoří autor článku.

http://www.youtube.com/watch?v=o5VIjRBHW4Y

Pánové to dle mého myslí upřímně a od srdce. ;-)

0 0
možnosti

J29a50n 71Č25e82r77n37ý

2. 1. 2013 22:40

Něco pro pana kněze. Tehdy přistoupil Petr k Ježíšovi a řekl mu: "Pane, kolikrát mám odpustit svému bratru, když proti mně zhřeší? Snad až sedmkrát?" Ježíš mu na to odpověděl: "Pravím ti, ne sedmkrát, ale až sedmdesát sedmkrát."

3 3
možnosti

A není to málo, Antone Pavloviči?

2 0
možnosti

Že by opět mladíci?

1 0
možnosti
Foto

je to hyenismus, ale pan farář trochu přestřelil né,? miluj bližního svého jako sám sebe nebo tak nějak ?

6 3
možnosti

-jo ale všechno má své meze.

2 0
možnosti

Já tomu knězi fandím, prostě jen verbálně popsal, jak by měly mlít Boží mlýny, ne?

7 3
možnosti

J93a84n 34K27a31m12l

2. 1. 2013 21:45

Na zloděje destiček se jistě vztahuje důmyslně promyšlená amnestie duševně chorého Klause. Tady spravedlnost sjedná snad opravdu jen metylalkohol.

8 1
možnosti

Amnestie je teď. Tzn. na ty, co už byli odsouzeni, nebo na ty, co se teprve soudí (a dlouho). Tyhle nejdříve musí chytit...

2 1
možnosti

Krádež se u nás vyplácí, morálka jde do háje a může za to, mimo jiné, lump Klaus - nemůžu napsat "pan," to je oslovení slušného člověka. Ryba smrdí od hlavy a tohle je zářný příklad. Čemu se divíme... Něco ukradneš, pokud na to máš žaludek, když tě chytí, tak vydržíš pár soudů, kde se Ti, díky zákonům, co podporují lumpy, nic moc nestane a pokud jo, Nejvyšší Šašek ti dá amnestii a tím znehodnotí práci Policie i soudů.... Hnus, hnus, hnus... Snad se mu to vrátí a těm parchantům taky i s mastnými úroky. Tohle ale nemůže dlouho vydržet, bude z toho časem nějaký průšvih, lidi jsou čím dále naštvanější...

9 1
možnosti

Tak toto je naprostá pravda!R^

1 0
možnosti