Diskuze

Maléry pana účetního. „Král podvodníků“ Šofr je znovu před soudem

Ve vězeňském mundúru předstoupil tento týden před pražský soud někdejší samozvaný Český účetní rada Josef Šofr. Muž s přezdívkou „král podvodníků“ dokázal v minulosti připravit o peníze řadu institucí, firem i lidí. Když se po letech ve vězení dostal na svobodu, tak podle policie v podvodech pokračoval.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RV

A Pepicek splaci?

0 0
možnosti
Foto

Mam pocit ze moji firme nezaplatil tehdy 1680 korun za registraci domeny :) Kdyz jsem zjistil kdo to je ani sem se nepokusil to vymahat. Na zaklade clanku mam dojem ze mohl postupovat chytreji a nenechat se chytit.

1 0
možnosti
ZB

Zřejmě je to politik z ODS, prozatím se učí, ale jednou možná se stane také velikým a bude jako rovný vedle tradičních es, jako jsou Klaus, Bém, Topolánek, Rittig a další borci z ODS (mohl bych jmenovat téměř všechny politiky z ODS).

2 8
možnosti
JB

J65a84n 87B32i97r25e59š

11. 3. 2018 19:58

Zkuste třeba takového Grosse(Standu), to Vám rozhodí tabulky.....

4 0
možnosti
IP

kralem podvodniku je marek vit, top manazer vseho ;-)

1 0
možnosti
PZ

Zda-li pak měl EET ,to MF nezajímá ? Měl by na něj poslat vůdce sekty ANO poslat kontrolu ,která na něj klekne a jeho "firmičku" pak převezme Agrofert.Mají v tom praxi a bohaté zkušeosti.;-D

3 3
možnosti
JN

hele Šofr ty teplaky jsou fofr

0 0
možnosti
RM

Odhaduji, že má kvalifikaci na řízení menší pobočky ODS. Na organizování piklů ve větším asi kapacitu nemá (Janoušek, Rittig, exsenátor Novák ...), ale příležitost si zaslouží.

3 10
možnosti
Foto

To tedy nemá. Kdyby to byl úspěšný podvodník, tak nesedí za podvody, ale je třeba premiérem v demisi.

10 2
možnosti
JM

J92a73n 40M58o53r81a82v48a

11. 3. 2018 16:24

Co si to dovolujete ho nazývat podvodníkem? V dnešní novořeči je to přece poctivý podnikatel jakých není nikdy dost, měl ale smůlu, že mu nevyšly podnikatelské záměry. Teď mu dokonce soud sebral i možnost podnikat, z kriminálu to dost dobře nejde. Jistě se mu po propuštění v 2023 zadaří, bude to cobydup, tak se nerozčilujte!

3 7
možnosti
MJ

Nevím, proč znevažujete podnikatele, to je jako bych začal házet všechny zaměstnance do jednoho pytle.

10 0
možnosti
ZE

Proti Burešovi břídil

10 0
možnosti